Головна Новини Суспільство події Чому заможні люди почали масово відправляти тварин в подорожі на приватних літаках
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому заможні люди почали масово відправляти тварин в подорожі на приватних літаках

Багаті люди все більше і більше беруть з собою своїх домашніх тварин

16 вересня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Заможні мандрівники почали частіше перевозити тварин на приватних літаках. Співзасновник американської приватної чартерної компанії Luxury Aircraft Solutions Даніель Хіршхорна заявив, що в період 2019 по 2021 рік кількість багатих туристів, котрі їздять з домашніми улюбленцями, збільшилася на 74%. Про це повідомляє CNN.

Чому заможні люди почали масово відправляти тварин в подорожі на приватних літаках

Собака летить на курорт, фото з відкритих джерел

Нещодавно приватні літаки вважалися повністю недоступними для тих, хто не був до непристойності багатий або знаменитий — і те, і інше в деяких випадках. Але з роками приватна авіація стала набагато доступнішою, і з 2019 року відбулося особливо велике зрушення.

Мало того, що їх використання різко зросло через хаос в подорожах, викликаний пандемією, коли численні компанії повідомляють про різке збільшення кількості бронювань від мандрівників, погано знайомих з світом приватних літаків, все більше і більше беруть з собою своїх домашніх тварин.

Глобальна авіаційна компанія VistaJet повідомила про збільшення на 86% кількості тварин, якими вона керувала, за останні два роки, і це не тільки про кішок і собак.

Швидке збільшення кількості прийомних домашніх тварин в будинках США підскочило на 8% в період з березня по вересень 2020 року, згідно з PetPoint, програмою, яка має понад 1200 притулків, база даних, можливо, зіграла свою роль.

Однак Даніель Хіршхорна, співзасновник приватної чартерної компанії Luxury Aircraft Solutions і щомісячної програми членства JetMembership.com, вважає, що ця тенденція багато в чому пов'язана з загальною зміною способу життя, яке багато хто зазнав через вплив Covid-19.

"Ми спостерігаємо зростання кількості поїздок на відпочинок. Ви не збираєтеся брати собаку на зустріч, але обов'язково візьмете її в гості, якщо вам це зручно. Ми також бачимо людей, у яких набагато більш гнучкий графік роботи, тому вони можуть частіше подорожувати зі своїми домашніми тваринами або використовувати будинок для відпустки, в якому вони, можливо, поїхали тільки на вихідні, і залишаються там на тиждень або два тижні або місяць", — говорить Даніель Хіршхорна.

Хіршхорна, який говорить, що його нью-йоркська компанія збільшила кількість пасажирів, що летять з тваринами, на 74% з 2019 року, також відзначає зростання числа замовлень для цілих сімей, на відміну від одного або двох чоловік, які подорожують разом.

"Припустимо, у вас є літак на вісім місць", — пояснює він. "Ви могли бачити двох або трьох подорожуючих раніше, тепер ви бачите в середньому п'ять або шість чоловік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому "протікає стеля" в літаках : варто знати кожному пасажиру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини