Головна Новини Суспільство події Чоловіки в 5 разів частіше скоюють самогубства в Україні, ніж жінки - статистика
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіки в 5 разів частіше скоюють самогубства в Україні, ніж жінки - статистика

Держстат повідомив, у яких регіонах України найчастіше відбуваються самогубства

10 вересня 2020, 12:05 comments1330
Поділіться публікацією:

В Україні чоловіки в п'ять разів частіше за жінок вирішують самостійно звести рахунки з життям. Про це свідчать дані Державної служби статистики України, розміщені на сторінці відомства в Facebook.

Чоловіки в 5 разів частіше скоюють самогубства в Україні, ніж жінки - статистика

Так, у Всесвітній день запобігання самогубствам, який відзначається сьогодні, 10 вересня, Держстат опублікував статистику про кількість самогубців в Україні станом на минулий рік. Згідно з даними, від навмисного самоушкодження в нашій країні загинули 6190 осіб. З цього числа 5112 — це чоловіки, а 1078 — жінки. У лідерах трагічної статистики виявилися такі області, як Дніпропетровська — 662 самогубств, Одеська — 434, Запорізька — 404.


Нагадаємо, в Запорізькій області чоловік вчинив "харакірі" прямо в залі суду. Так, житель Акимівки, який міг втратити житло, проніс в зал ніж і вдарив ним себе в живіт.

Раніше повідомлялося, що нардеп Давиденко знайдений мертвим. Одна з версій загибелі чоловіка — самогубство. Журналісти дізналися, про що перед смертю писав нардеп у Facebook, і чи є там натяк на самогубство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини