Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області чоловік вчинив "харакірі" прямо в залі суду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області чоловік вчинив "харакірі" прямо в залі суду

Житель Якимівки, який міг втратити житло, проніс в зал ніж і вдарив ним себе в живіт

8 вересня 2020, 12:40 comments1614
Поділіться публікацією:

Вчора в Якимівському районному суді Запорізької області відповідач у цивільній справі наклав на себе руки прямо на засіданні. Про те, що чоловік встромив ножа собі в живіт, повідомили в прес-службі суду в "Фейсбук".

У Запорізькій області чоловік вчинив "харакірі" прямо в залі суду

Відомо, що суддя розглядала справу за позовом про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням. 52-річний відповідач, який міг втратити житло, проніс у зал ніж і вдарив ним себе в живіт. Зброю у чоловіка вибили, однак той впав на підлогу без свідомості. Сьогодні стало відомо, що потерпілий помер у лікарні. У поліції вже відкрили кримінальне провадження за фактом самогубства.

Нагадаємо, херсонські правоохоронці розповіли про загибель відомого в місті журналіста — екс-кореспондента "Укрінформу" Григорія Кривця. Про це розповів начальник відділу комунікації облуправління Національної поліції Віталій Байдаров. У поліції кажуть, що чоловіка жорстоко побили: травми виявилися несумісні з життям. За підозрою у вбивстві копи затримали пасинка Кривця, який зараз перебуває в СІЗО. Триває розслідування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини