Головна Новини Суспільство події Чим може закінчитися протистояння Зеленського із Залужним: експерт озвучив невтішний прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим може закінчитися протистояння Зеленського із Залужним: експерт озвучив невтішний прогноз

Україна може виграти війну тільки при цільній тріаді: народ-ЗСУ-влада

19 грудня 2023, 14:40 comments1043
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський продовжує залишатися політичним лідером, якому найбільше довіряють українці. Проте є одне "але". Соціологи КМІС звернули увагу, що рівень довіри Зеленському знизився порівняно з травнем 2022 року, коли йому довіряли 90% українців, не довіряли – 7%. Тепер рейтинг довіри президента на рівні 77%. При тому що не довіряють йому 22%. В той же час рейтинг довіри до головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного захмарний – 96%. Редактор проекту Наші гроші Юрій Ніколов в своєму пості пояснив, що через це відбувається в країні та до чого може привести.

Чим може закінчитися протистояння Зеленського із Залужним: експерт озвучив невтішний прогноз

Володимир Зеленський та Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел

Юрій Ніколов зазначив, що падіння довіри до Зеленського – це метафізичний чи екзистенційний вибір. За звичайною логікою політичної боротьби, як було раніше, президент мав би "мочити" конкурента. Але вступати в пряме протистояння із Залужним – це означає підривати довіру українців до ЗСУ. А це вважай що програти війну. Тому цього робити не можна. 

"І тому те що робить безумна (нардеп Безугла – ред.) — не вкладається в логіку звичайної політичної боротьби. Це або якась диверсійна робота на користь ворога, або безумне бажання догодити Єрмаку, який традиційно випалював всіх, чий рейтинг піднімався вище трави. Однак я б вплив безумної не перебільшував. Вона не може змінити ландшафт. А от Зеленський може. Для цього можна відмовитись від непідходящої військовому часу реакції "мочити конкурента" на користь "обняти першого", – зазначив Юрій Ніколов. 

Він припускає, що Зеленському це може бути неприємно аж до неприйнятності, але і ситуація неординарна. 

"Ми можемо виграти війну тільки при цільній тріаді: народ-ЗСУ-влада. Токсичити будь-якого конкурента у цій тріаді – це вести Україну до поразки у війні", – резюмував Ніколов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прослушка в одному з кабінетів Залужного: про що говорить ситуація і як варто реагувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини