Головна Новини Суспільство події Чи встигнуть відновити лікарню "Охматдит" до зими: стали відомі нові деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи встигнуть відновити лікарню "Охматдит" до зими: стали відомі нові деталі

Дитяча лікарня "Охматдит" готується до зими: оголошено тендер на протиаварійні роботи

сьогодні, 15:39
Поділіться публікацією:

Дитяча лікарня "Охматдит", яка в липні потерпіла від ракетної атаки, оголосила тендер на проведення протиаварійних робіт вартістю 9,51 млн грн та технічний нагляд за ними за 132 тис грн. Ці термінові заходи включають відновлення вікон та дверей, а також інженерних мереж, пошкоджених внаслідок обстрілу, що стався 8 липня. Про це повідомило видання "Наші Гроші".

Чи встигнуть відновити лікарню "Охматдит" до зими: стали відомі нові деталі

Пошкоджений внаслідок атаки РФ корпус лікарні "Охматдит". Суспільне

До 15 листопада планується виконати першочергові протиаварійні роботи, спрямовані на забезпечення захисту лікарні від зовнішнього впливу наступної зими, зокрема, закриття віконних і дверних прорізів. 

"Роботи будуть проведені по закриттю прорізів вікон та дверей, які були знищені під час ракетної атаки 8 липня цього року. Також нам необхідно закрити інженерні мережі, які були також знищені. І потрібно зробити так, щоб ця будівля пережила цю зиму, враховуючи те, що ми продовжуємо тут надавати медичну допомогу", — зазначив виконувач обов’язків гендиректора "Охматдиту" Олександр Урін.

Чи встигнуть відновити лікарню ”Охматдит” до зими: стали відомі нові деталі - фото 2

Кінцевий строк подачі тендерних пропозицій — 9-10 жовтня, при цьому фінансування робіт відбувається за кошти благодійного фонду "Таблеточки".

За інформацією МОЗ, завершено перший етап інструментального обстеження будівлі, необхідного для здійснення невідкладних протиаварійних робіт. Цей етап включав передачу технічних звітів, кошторисної документації, а також позитивну експертну оцінку від ДП "Укрдержекспертиза", що дає змогу розпочати необхідні роботи.

Раніше “Коментарі” писали, що ккраїнські спецслужби і генеральна прокуратура ідентифікували російського генерал-лейтенанта, який командував ракетним ударом по Національній дитячій лікарні "Охматдит" у Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини