Головна Новини Суспільство події Чи станеться розпад РФ у найближчі роки, – думка українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи станеться розпад РФ у найближчі роки, – думка українців

35,5% наших співвітчизників вважають, що, швидше за все, розпаду РФ не уникнути, стійко в цьому впевнені 24% опитаних.

6 березня 2023, 11:50
Поділіться публікацією:

Все частіше в Росії чути хлопки, вибухи, але російська влада намагається переконати співвітчизників, що все спокійно, адже на варті країни стоїть "найкраща у світі ППО". В українській розвідці іншої думки і кажуть, що в РФ розпочинаються процеси розпаду, про які попереджали раніше. Крім того, у Міноборони України стверджують, що партизанські освіти починають діяти на території самої Росії. Соціологи Active Group поцікавилися в українців, що вони думають щодо подій у країні-агресорі та перспектив її розпаду.

Чи станеться розпад РФ у найближчі роки, – думка українців

Розпад Росії. Фото: 24 канал

Згідно з опитуванням, 40,7% українців чули про те, що на території РФ почали діяти партизанські загони, які борються з путінським режимом. Стільки наших співвітчизників вважають таку інформацію правдивою. Трохи більше ніж 20% респондентів вважають таку інформацію не зовсім правдивою. Лише 14% українців нічого не чули про такі партизанські рухи в Росії.

Також соціологи поцікавилися в українців, чи реально дочекатися розпаду РФ у найближчі роки? 24% точно переконані, що так і станеться. 35,5% вважають, що, швидше за все, так і буде. 24,5% вважають, що швидше за все цього не станеться. 2,4% упевнені, що розпаду РФ точно не станеться. 13,6% респондентів важко з відповіддю на це питання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після кадировського сказу з приводу нібито нападу української (російсько-партизанської) ДРГ на Брянську область, після закликів із Держдуми відкрито оголосити війну Україні та путінського блеяння про те, що когось треба "дотиснути", секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данилов припустив, що Росія незабаром лусне, як кавун. І почнеться це, на його думку, із Кавказу. Яка ймовірність, що РФ, дійсно, лусне (розпадеться, зануриться у внутрішні конфлікти)? Що може пришвидшити цей процес? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини