Головна Новини Суспільство події Чи стане 15 квітня найтеплішим днем в Україні: прогноз синоптика
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи стане 15 квітня найтеплішим днем в Україні: прогноз синоптика

В п’ятницю буде багато сонця, мало поривчастого вітру, чудове ласкаве тепло

14 квітня 2022, 19:00
Поділіться публікацією:

Останнього робочого дня тижня в переважній більшості регіонів нашої країни максимальна денна температура повітря має щедро плюсувати — +14…+18 градусів, в деяких місцях повітря прогріється до +18…+22 градусів.

Чи стане 15 квітня найтеплішим днем в Україні: прогноз  синоптика

Прогноз погоди в Україні на 15 квітня (фото з відкритих джерел)

Такий прогноз на  п’ятницю, 15 квітня прогнозує  відомий  вітчизняний синоптик Наталка Діденко. Вона  оприлюднила його на своїй сторінці в соціальних мережах.

 "15-те квітня в Україні обіцяє бути найкрасивішим і найтеплішим у найближчій перспективі. Буде багато сонця, мало рвучкого вітру (невеликий, максимум помірний), пречудове лагідне тепло", – стверджує Наталка   Діденко.

За   прогнозом синоптикині, завтра в переважній більшості регіонів нашої країни найбільша денна температура повітря становитиме  +14…+18 градусів, в деяких  місцях +18…+22 градуси.

"Щоправда, ніч ще передбачається холодною, 0+5 градусів, на ґрунті навіть ймовірні заморозки 0-4 градуси", – зазначає Діденко.

 Передбачувачка погоди  повідомляє, що атмосферний тиск підросте, але все-таки 15 квітня  в наших регіонах переважатиме  суха і сонячна погода, тільки невеликий дощ пройде в Західному регіоні.

Щодо вітру, то він йтиме  з південного заходу, і буде  невеликий чи помірний.

Так само, синоптик поділилась власним прогнозом для мешканців столиці. Як вона стверджує, останнього робочого дня в Київ має прийти лагідна, квітнева погода.

"Сонячно, без оцього набридливого рвучкого вітру та +18 градусів",- підсумувала Діденко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Холод відступає: синоптик розповіла, як зміниться погода в Україні.Погодні умови в нашій країні знову змінюються – холодна погода залишає  українські регіони. Вже на другий робочий день тижня,  5 квітня, денної пори  на переважній більшості територій  стовпчик термометра максимально підніметься  до +12 градусів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини