Головна Новини Суспільство події Холод відступає: синоптик розповіла, як зміниться погода в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Холод відступає: синоптик розповіла, як зміниться погода в Україні

Найвища температура повітря в Україні завтра становитиме +14 градусів

4 квітня 2022, 21:00 comments1047
Поділіться публікацією:

Погодні умови в нашій країні знову змінюються – холодна погода залишає  українські регіони. Вже на другий робочий день тижня,  5 квітня, денної пори  на переважній більшості територій  стовпчик термометра максимально підніметься  до +12 градусів.

Холод відступає: синоптик розповіла, як зміниться погода в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

На південних територіях  України плюсуватиме  +10…+14 градусів, — такий майбутній прогноз  передбачає працівниця синоптичної галузі  Наталка Діденко  в соціальних мережах.

Ще синоптик попереджає про те, що  для погоди у вівторок – буде притаманна особлива ознака  дня — сильний вітер, і тому  потрібно потурбуватись про власну безпеку.

"…Дощ, місцями з мокрим снігом, очікується у західних та північних областях", — так характеризує погоду в цих українських регіонах  синоптикиня.

Також, як прогнозує  Наталка Діденко, погода в столиці  5 квітня  нічної пори буде холодною, мінусуватиме  до -3 градусів, денної пори  стане тепліше — до +8 градусів. Також в Києві 5 квітня  місцями прогнозуються   невеликі  опади.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про погоду в Україні на 4 квітняКвітень дебютував прохолодною погодою, але завтра, 4 квітня, в Україні очікується потепління. Таким прогнозом поділилася на своїй сторінці у Facebook український синоптик Наталія Діденко. У понеділок опади вщухають, а температура повітря поступово підійматиметься. У більшості областей України очікується +3…+7 градусів. Проте, на сході країни та у західних регіонах може пройти мокрий сніг із дощем. У столиці України завтра також потеплішає, стовпчики термометра піднімуться до +6 градусів, але цієї ночі буде холодно, -1...-3 градуси. Але опадів у Києві не прогнозується. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини