Головна Новини Суспільство події Чи працюватиме транспорт під час локдауна - Міністр інфраструктури
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи працюватиме транспорт під час локдауна - Міністр інфраструктури

Питання роботи транспорту під час жорсткого карантину цікавить майже кожного українця

1 грудня 2020, 12:35
Поділіться публікацією:

Питання роботи транспорту після введення локдауна хвилює майже кожного українця. Громадян встиг заспокоїти Міністр інфраструктури України Владислав Криклій у ранковому випуску "Сніданку з 1+1".

Чи працюватиме транспорт під час локдауна - Міністр інфраструктури

Чи працюватиме транспорт під час локдауна Фото: insider.com

Він заявив, що навіть при жорстких обмеженнях, робота транспорту не припиниться. Міністр повідомив, що транспорт — це артерія в першу чергу для економіки, тому, якщо її зупинити, постраждають не тільки українські громадяни.

Транспорт працюватиме за звичайним розпорядком. До того ж будуть доступні як міські, так і міжміські та внутрішньообласні перевезення. Також можна буде вільно їздити потягами та електричками.

Зі своєї сторони авіасполучення Україна також не припинятиме. Але варто звертати увагу на ситуацію країни, до якої планується політ.

Владислав Криклій висуває припущення, якщо діятиме карантин, меншій кількості людей знадобиться транспорт. Відповідно, ситуація з заповненням салонів зникне сама собою.

Нагадаємо, що у Кабінеті міністрів України узгодили дату посилення карантинних обмежень, а саме — введення локдауна. За даними українських ЗМІ, які посилаються на особисті джерела в уряді, посилений карантин буде діяти з 24 грудня до 15 січня. Наразі діє адаптивний карантин — до 31 грудня включно.

Також сайт “Коментарі” раніше писав, чому глава МОЗ Максим Степанов вважає, що поширення коронавірусу — не єдина причина, чому в Україні потрібно ввести локдаун. За його словами, в зимовий період зазвичай спостерігається і спалах грипу. Тож, якщо українці пересидять цей період вдома, то вбережуться одразу від двох хвороб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини