Головна Новини Суспільство медицина Чому Україні насправді потрібен локдаун - Степанов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Україні насправді потрібен локдаун - Степанов

Справа не тільки в коронавірусі

1 грудня 2020, 07:55
Поділіться публікацією:

Локдаун для України та для Міністерства охорони здоров’я необхідний не тільки аби зменшити кількість хворих на коронавірус. Такою інформацією поділився глава МОЗ Максим Степанов в ток-шоу "Свобода слова".

Чому Україні насправді потрібен локдаун - Степанов

Чому Україні насправді потрібен локдаун. Фото: 24 канал

Окрім COVID-19, є ще одна вагома причина — грип. В зимовий період зазвичай спостерігається спалах цього захворювання. Тому аби вберегтися від двох хвороб одночасно, МОЗ хоче запровадити тритижневий жорсткий карантин.

Максим Степанов повідомляє, що люди, хворі на грип, також ризикують отримати ускладнення у вигляді пневмоній. І хворих також необхідно негайно госпіталізувати та ізолювати від здорового населення.

Після трьох тижнів Міністерство охорони здоров’я сподівається побачити збалансовану та позитивну статистику як коронавірусу, так і грипу.

Проте гостра потреба в локдауні не гарантує того, що він дійсно буде. Уряд досі не створив фінальну модель карантину. Також Степанов заперечив запровадження жорстких обмежень з 23 грудня.

Нагадаємо, що у Верховній Раді не виключають введення локдауна в Україні. Глава парламенту Дмитро Разумков запевняє, що на рішення про посилення карантину буде впливати багато факторів: кількість тестувань, кількість інфікованих COVID-19, ефективність карантину вихідного дня та інші.

Нині уряд розглядає варіант "інтелектуального локдауна" в країні. Він дозволить не вводити ті жорсткі обмеження, що і навесні, по всій країні. Такий тип карантину враховуватиме реалії в кожному регіоні та вибірково запроваджуватиме обмеження, які стосуватимуться в тому числі громадського транспорту, роботи закладів, шкіл, держустанов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Аспирин

1 грудня 2020, 11:09

Ребята из МОЗ окончательно добьют экономику Украины так, что не за что будет лечиться и нечего есть. Человек сам вправе выбирать, выходить ему на улицу или нет, идти ему в магазин, в метро или кафе. Люди лежат с температурой дома и просят сделать им тест, на что семейные врачи, по указанию МОЗ им отказывают, ссылаясь на то, что у них температуры 40 три дня нет, и КТ они не делали. Попасть в больницу в Киеве можно только за взятку в 30 000 грн, так же и лечение, пока не заплатишь за один укол 12 000, тебя лечат по протоколу. После 2-х уколов за 12К люди выздоравливают. Когда Степанова повесят перед ВР, тогда закончится убийство Украинского народа.


Новини