Головна Новини Суспільство події Референдум щодо незалежності Курської Народної Республіки: ставлення українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Референдум щодо незалежності Курської Народної Республіки: ставлення українців

Стали відомі результати опитування, чи згодні українці до проведення "референдуму" за незалежність Курської Народної Республіки від Росії.

12 серпня 2024, 14:30 comments1916
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Понад половина українців підтримує проведення "референдуму" щодо оголошення незалежності Курської Народної Республіки (КурНР). Проти такого референдуму висловилась чверть українців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідження компанії Active Group.

Референдум щодо незалежності Курської Народної Республіки: ставлення українців

Як українці ставлять до "референдуму" за незалежність КурНР. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування 60,3% українців тією чи іншою мірою підтримують проведення "референдуму" щодо оголошення незалежності КурНР. Однозначно підтримують проведення так званого референдуму на території російської області 37% опитаних. Ще 23,3% респондентів вказали, що швидше підтримали б проведення такого голосування.

Категорично проти проведення "референдуму" щодо незалежності КурНР висловились 12,8% опитаних. Ще 12,3% вказали, що вони швидше не підтримають голосування про незалежність Курської Народної Республіки. 14,8% українців не змогли відповісти на питання.

Референдум щодо незалежності Курської Народної Республіки: ставлення українців - фото 2

Чи підтримають українці "референдум" щодо оголошення незалежності КурНР

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати дослідження проведеного компанією Active Group, яке показало, чи підтримують українці бої в Курській області Росії. Як показало опитування, чотири з п'яти українців підтримують військову операцію України на Курщині.

Також "Коментарі" писали про російських строковиків, які допомагають українським силам знищувати кадирівців у Курській області. Крім російських строковиків, також підтримує українських військових місцеве населення, яке здає позиції чеченських бойовиків Рамзана Кадирова. Вони пояснюють допомогу Україні неприязню до кадирівців, адже ті знущались з російського населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини