Головна Новини Суспільство події Чи можуть в Україні відновити авіаперельоти для цивільних: що думають у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можуть в Україні відновити авіаперельоти для цивільних: що думають у ЗСУ

Юрій Ігнат прогнозує, що повітряний простір над Україною ще не скоро його відкриють

28 липня 2023, 11:35 comments2341
Поділіться публікацією:

Авіасполучення в Україні поки що відновлювати вкрай небезпечно. Якщо повномасштабна війна продовжуватиметься, робота цивільної авіації навряд чи можлива. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив спікера Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Чи можуть в Україні відновити авіаперельоти для цивільних: що думають у ЗСУ

Авіаперельоти. Фото: wikimedia by Michael Oldfield

Речник висловив думку, що домовлятися з Росією про припинення обстрілів нереально. Як приклад Юрій Ігнат навів "зерновий коридор", з якого Москва вийшла одноосібно. Також спікер наголосив, що зараз усі аеродроми в Україні є оперативними.

"У нас війна, у нас воєнний стан, і ви бачите, що долітає усюди, в будь-якій точці країни можуть з'явитись ракети, ворожі дрони. Скільки летить "Кинжал", ми всі теж знаємо. І думаю, це дійсно приємно, що навіть попри таку ситуацію є бажаючі прийти на український авіаційний ринок. Ми велика держава, нам потрібне авіаційне сполучення не лише з іншими країнами, але й усередині країни", — заявив Юрій Ігнат.

Він також нагадав про питання страхування літаків та пасажирів, особливо в країні, де продовжуються бойові дії. Речник вважає, що сподіватися на відновлення цивільної авіації до кінця війни навряд чи можна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україну з робочим візитом відвідало керівництво найбільшої авіакомпанії Європи Ryanair. Делегація провела переговори з керівництвом міжнародного аеропорту "Бориспіль" щодо відновлення польотів після закінчення війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – лікарі пояснили, після яких операцій протипоказані авіаперельоти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини