Головна Новини Суспільство події Чи можливий обмін полоненими "всіх на всіх" найближчим часом: відповідь Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можливий обмін полоненими "всіх на всіх" найближчим часом: відповідь Буданова

Керівник ГУР зазначив, що зараз є певні перепони, які створює виключно РФ, і над їх подоланням йде робота

7 вересня 2023, 15:54
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день є певні перепони з боку країни-агресора щодо обміну полоненими за формулою "всіх на всіх". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Чи можливий обмін полоненими "всіх на всіх" найближчим часом: відповідь Буданова

Обмін полоненими. Фото: з відкритих джерел

"Процес обміну військовополоненими триває і станом на даний момент. Є певні технічні труднощі. Я вважаю, що через не зовсім правильну позицію РФ. Але ми і це подолаємо", — зазначив головний розвідник України.

При цьому керівник ГУР уточнив, що наразі є певні перепони, які створює виключно Москва, і над їх подоланням йде робота.

Однак, додав Кирило Буданов, ситуація не настільки зайшла в глухий кут, як може здатися на перший погляд.

За словами Буданова, без перебільшення можна сказати, що Україна максимально близька до того, щоб найближчим часом Росія пішла на зустріч щодо обміну полоненими "всіх на всіх". Не розкриваючи подробиці Кирило Буданов заявив, що потрібно вирішити завдання та знайти правильні шляхи врегулювання цього моменту.

Раніше в ГУР Міноборони розповіли, що переговорний процес щодо обміну "всіх на всіх" не припиняється. Якщо й вдасться досягти позитивного результату, то обмін може зайняти не один день.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у четвер, 7 вересня, в Україні відзначають День військової розвідки . Керівник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР МО) вже привітав колег та навіть загадав бажання. Що можна сказати про діяльність української військової розвідки останнього часу? Які очікування від ГУР у майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини