Головна Новини Суспільство події Чи готова Україна до введення воєнного стану: Данілов відповів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готова Україна до введення воєнного стану: Данілов відповів

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов 23 лютого розповів, коли в Україні запровадять воєнний стан

23 лютого 2022, 13:40
Поділіться публікацією:

Україна готова до запровадження воєнного стану будь-якої миті, але на сьогоднішній день рішення про це не прийнято. Тим часом, в Україні запроваджують надзвичайний стан. Він діятиме у всіх українських регіонах, крім Луганської та Донецької областей. Про це повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на брифінг секретаря РНБО Олексія Данілова.

Чи готова Україна до введення воєнного стану: Данілов відповів

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО також заявив, що українська армія готова відбити атаку агресора абсолютно з будь-якого напряму. Але, якщо все ж таки відбудеться вторгнення Росії, то Україна розраховує зміцнити українське військо 36 тисячами резервістів.

При цьому Олексій Данілов уточнив, що йдеться про людей, які підписали контракт ЗСУ або були вже на фронті і чудово розуміють з чим мають справу, вони навчені і готові допомогти українським армійцям відбити атаку Росії. Україна швидко проведе кампанію щодо посилення армії.

За словами Олексія Данілова, вторгнення російських військ в якесь із мирних українських міст призведе до того, що влада оперативно введе військовий стан, про що буде поінформовано українців.   

Також Данілов висловився щодо можливості запровадження масової мобілізації. Секретар РНБО зазначив, що це окреме питання, обговорення якого поки що не було, бо воно не на часі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у прикордонних областях вводять режимні обмеження. У цьому списку виявились не всі прикордонні області. У Держприкордонслужбі України вважають, що такі заходи допоможуть суттєво посилити контроль за дотриманням прикордонного режиму.    

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини