Головна Новини Суспільство події Чи дійсно Залужного буде відправлено у відставку: Зеленський зняв інтригу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи дійсно Залужного буде відправлено у відставку: Зеленський зняв інтригу

Президент підтвердив, що розглядає це питання

5 лютого 2024, 07:02 comments5842
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський заявив, що розмірковує про зміну низки керівних осіб у країні, прямо натякнувши, що може йтися про звільнення головкому ЗСУ Валерія Залужного. Як повідомляє портал "Коментарі", про це президент заявив в інтерв'ю каналу "Rai1".

Чи дійсно Залужного буде відправлено у відставку: Зеленський зняв інтригу

Володимир Зеленський та Валерій Залужний. Фото: з відкритих джерел

Журналіст каналу Rai1 поцікавився у Володимира Зеленського його думкою про чутки навколо звільнення головкому ЗСУ Валерія Залужного. Президент відповів, що розмірковує про зміну різних керівників у державі, але чи це стосується Залужного – не уточнив.

"Безумовно, необхідне перезавантаження, новий початок. Коли ми говоримо про це, я маю на увазі заміну низки державних лідерів, а не лише в одному секторі, наприклад, військовому", — зазначив президент України.

За його словами, це питання для всієї керівної групи, яка управляє великою і складною машиною країни.

"Якщо ми хочемо перемогти, ми всі повинні рухатися в одному напрямку. Ми не можемо зневірятися, опускати руки. Ми повинні мати правильну, позитивну енергію, незважаючи на негативні настрої, які можуть охопити нас у певні моменти", — додав глава держави.

Володимир Зеленський також заявив, що негатив треба залишати вдома. За його словами, необхідно думати про тих, хто був змушений бігти за кордон, про тих, хто воює в окопах, про тих, хто працює 24 години на добу в три зміни на заводах, які виробляють боєприпаси.

"Ми повинні мати потрібну енергію для них. Ми не можемо допустити зречення. Тому, коли я говорю про перезавантаження, про заміну, я маю на увазі щось серйозне, що стосується не однієї людини, а керівництва країни", — зазначив президент України. .

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді Валерій Залужний пішов ва-банк: про що говорить поява нової статті головкому. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

5 лютого 2024, 12:21

ти зеленський кусок лайна як твій дід фашист!!! тебе зеленський і твоїх слшу мінорних треба звільнити!!!

Ермаков

5 лютого 2024, 09:12

К сожалению, верховная власть не хочет и не способна подбирать профессиональных и честных руководителей всех уровней


Новини