Головна Новини Суспільство події Чи дійсно в Україні вже запрацював завод із виробництва танків: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи дійсно в Україні вже запрацював завод із виробництва танків: деталі

В Україні з'являться чотири заводи від концерну Rheinmetall

сьогодні, 15:00
Поділіться публікацією:

Німецький збройовий концерн Rheinmetall будує в Україні чотири заводи, і перший уже працює. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "ТСН" розповів директор концерну Армін Паппергер.

Чи дійсно в Україні вже запрацював завод із виробництва танків: деталі

Концерн Rheinmetall

"Зараз у нас є виробниче підприємство та підприємство з обслуговування. Наприкінці року ми вже матимемо першу надсучасну бойову піхотну машину Lynx в Україні", — розповів директор.

Він додав, що компанія має 51% акцій цього підприємства.

Папергер зазначив, що Rheinmetall знаходиться на шляху до будівництва порохового заводу, заводу з виготовлення боєприпасів в Україні, а також планує налагодити виробництво систем ППО.

Армін Паппергер дав зрозуміти, що, незважаючи на всі загрози Росії, західні інвестори вірять в Україну і тому не бояться інвестувати в країну. Саме тому слова втілюються у конкретні справи. Підтвердженням цього є те, що перший завод уже готовий. Другий на підході.

"І я тепер наполягаю на тому, щоб прискорити все це, тому що часу ми не маємо, ми не повинні його втрачати", — зазначив директор концерну.

Він також докладно пояснив, якими будуть потужності цих заводів.

"Виробнича лінія №1 буде націлена на танки. Можливості порохового виробництва та боєприпасів будуть спрямовані на подвійне або навіть потрійне виробництво за стандартами НАТО, яких у вас немає зараз... Також буде виготовлення артилерії та боєприпасів для танків там", — поділився Папергер.

Варто нагадати, вперше в березні стало відомо, що Rheinmetall збудує в Україні чотири збройові заводи. Зазначається, що майбутні підприємства будуть виробляти снаряди, військову техніку, порох та зброю ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль погрожує знищити завод Rheinmetall в Україні: у концерні відповіли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини