Головна Новини Суспільство події Чи дадуть Україні ATACMS: Байден відповів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи дадуть Україні ATACMS: Байден відповів

У Байдена вже працюють над тим, щоб надати Україні більше далекобійної зброї

22 грудня 2022, 07:10 comments4365
Поділіться публікацією:

Під час прес-конференції один із журналістів поставив президенту США Джо Байдену пряме питання: чи не варто США надати Києву ту зброю, яку необхідно ЗСУ, щоб завершити війну з Росією. Повернувшись у бік президента Зеленського, Байден відповів іронічно, що "цей хлопець скаже – так".

Чи дадуть Україні ATACMS: Байден відповів

Джо Байден та Володимир Зеленський. Фото: з відкритих джерел

На запитання журналістки, чи не варто США задовольнити усі військові запити України, щоб та змогла перемогти Росію, Байден сказав: "Цей хлопець скаже – так", вказуючи на Володимира Зеленського.

Раніше Байден також пожартував під час відповіді президента України на питання щодо додаткової військової допомоги. Коли Зеленський говорив, що у разі чергової ескалації приїде до Білого дому та проситиме про ще більше ЗРК Patriot, Байден відповів: "Працюємо над цим".

Як повідомлялося, Зеленський прибув до Білого дому, де його зустрів президент США Джо Байден.

На тлі візиту державний секретар США Ентоні Блінкен у середу офіційно оголосив про новий пакет військової допомоги для України на суму 1,85 мільярда доларів, що вперше передбачає передачу системи протиповітряної оборони Patriot.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден назвав головну причину візиту Зеленського до США.

Також видання "Коментарі" повідомляло — 21 грудня, відбулася раніше неанонсована зустріч президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського у Білому домі. Крім того, відбувся виступ Зеленського перед Конгресом США та заява американського керівництва про виділення Україні нового пакету оборонної допомоги, який включатиме ракетні системи Patriot. Про що говорить такий поворот подій, включаючи перший із початку російського вторгнення виїзд Зеленського із країни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини