Головна Новини Суспільство події Чи буде високосним 2021 рік: як визначити і що не можна робити
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде високосним 2021 рік: як визначити і що не можна робити

Високосним є 2020 рік

13 листопада 2020, 20:14 comments1722
Поділіться публікацією:

Багато людей вже починає мучити себе запитанням "Чи буде наступний рік високосним?". І якщо так, то чи потрібно його боятися? Але давайте спочатку розберемося, як можна правильно це визначити.

Чи буде високосним 2021 рік: як визначити і що не можна робити

Чи буде високосним 2021 рік. Фото: unsplash

Виявляється, що простіше нікуди: рік (цифру) потрібно розділити на 4, і якщо в результаті ви отримаєте ціле число, то значить рік буде високосним. Наприклад, беремо 2021 і ділимо на 4. Виходить 505,25. Отже, можна видихнути, тому що наступний рік не буде високосним!

З цим зрозуміло, тепер давайте дізнаємося про головні забобони високосного року.

Наші предки з великою обережністю ставилися до всіх подій, які відбувалися у високосний рік. Саме тому незабаром почали з'являтися народні прикмети, в які до сих пір вірять безліч людей.

Головна прикмета нам говорить, що в цей рік категорично не можна виходити заміж чи одружуватися. Тому що такий шлюб закінчиться дуже швидко, впевнена громадськість.

Деякі люди вважають 29 лютого найгіршим днем для народження дитини. Але найбільший мінус — ця людина може святкувати свій день народження тільки раз в 4 роки. Це навіть важко собі уявити, правда?

У високосний рік небажано починати серйозні справи: будувати будинок, знінювати місце роботи, переїжджати, створювати бізнес, робити серйозні покупки і вкладати гроші. Будь-які кардинальні зміни у високосний рік можуть виявитися безперспективними.

Вірити в подібні забобони чи ні — вибір тільки за вами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, п'ятниця 13-те: що варто знати про цей містичний день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини