Головна Новини Суспільство події «Червону» зону карантину залишає ще одна область: весь список
commentss НОВИНИ Всі новини

«Червону» зону карантину залишає ще одна область: весь список

Відразу в «жовту» карантинну зону переходить з опівночі 22 квітня 2021 року Чернівецька область

21 квітня 2021, 19:15 comments1070
Поділіться публікацією:

Обмеження, пов'язані з коронавірусною пандемією, починають потроху послаблювати в різних регіонах країни. Ймовірно, це пов'язано із поступовим загасанням чергового спалаху захворювання серед українців.

«Червону» зону карантину залишає ще одна область: весь список

Чернівецька область 22 квітня перейде до "жовтої" зони карантину. Фото: Shutterstock

За інформацією міністра Кабміну Олега Немчинова, вже із 22 квітня в "червоній" карантинній зоні стане менше на одну область.

До тих небагатьох регіонів України, які нині пофарбовані у "жовтий", нарешті приєднається Чернівецька область. Варто зазначити, що про послаблення обмежень на Буковині активно говорили протягом останніх кількох днів.

Таким чином, вже від четверга у "червоній" карантинній зоні залишиться лише 11 регіонів. Найсильніші обмеження продовжать діяти у Львівській, Одеській, Харківській, Київській, Чернігівській, Полтавській, Запорізькій, Миколаївській, Житомирській і Сумській областях. "Червоною" залишиться і столиця.

Менш складна епідеміологічна ситуація спостерігається поки в дев'яти регіонах. Згідно із повідомленням Міністерства охорони здоров'я, до "помаранчевої" зоні поки відносять Черкаську, Рівненську, Луганську, Дніпропетровську, Вінницьку, Кіровоградську, Тернопільську, Донецьку і Волинську області.

"Жовтим" кольором на "карантинному світлофорі" і найслабшими обмеженнями із 22 квітня зможуть похвалитися відразу чотири регіони. У Херсонській, Івано-Франківській, Закарпатській і Чернівецькій областях зафіксований досить низький відсоток хворих до встановленого епідпорогу.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Михайло Радуцький пояснював, чому більшість регіонів в Україні так довго знаходяться в "червоній" карантинній зоні.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, коли, за прогнозами вчених, нинішня хвиля захворювання на ковід в Україні піде на спад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини