Головна Новини Суспільство події Через пандемію скасовано церемонію вручення Нобелівських премій: замість неї пройде онлайн-трансляція
commentss НОВИНИ Всі новини

Через пандемію скасовано церемонію вручення Нобелівських премій: замість неї пройде онлайн-трансляція

Замість очної церемонії пройде онлайн-трансляція заходу, на якому оголосять переможців номінацій, а нагороди будуть передані лауреатам пізніше

22 вересня 2020, 22:02
Поділіться публікацією:

Через пандемію коронавируса в світі і введення повсюдно карантинних обмежень, скасована церемонія вручення Нобелівських премій, яка повинна була пройти в грудні цього року. Про це сьогодні, 22 вересня повідомили на сайті Нобелівського комітету.

Через пандемію скасовано церемонію вручення Нобелівських премій: замість неї пройде онлайн-трансляція

Джерело: otr-online.ru

Також відмінено і традиційний банкет, який слідував по закінченні церемонії.

Комітет повідомив, що онлайн-трансляція, яка буде вестися з мерії столиці Швеції, і де оголосять переможців номінаційзамінить щорічний захід, а нагороди будуть передані лауреатам пізніше.

"Нинішні обставини триваючої пандемії означають, що це унікальний рік в історії Нобелівської премії, оскільки ідея полягає в тому, що медалі і дипломи безпечно передаються лауреатам в їх країнах через посольства і університети лауреатів", — йдеться в опублікованій заяві.

Відомо, що в останній раз церемонія вручення Нобелівських нагород була скасована в 1956 році. Таким чином світ і учасники заходу висловили протест проти вторгнення радянських військ в Угорщину. Також він не проводилась під час Першої і Другої світових воєн.

В цьому році нобелівський тиждень, коли оголошуються лауреати у всіх шести номінаціях пройде з 6 по 12 жовтня.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Марк Чемпен звернувся до вдови Джона Леннона і визнав, що скоїв найстрашніший злочин, яке тільки може бути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини