Головна Новини Суспільство події Частину України накриють грози, град та шквальний вітер: оголошено штормове попередження (КАРТА)
commentss НОВИНИ Всі новини

Частину України накриють грози, град та шквальний вітер: оголошено штормове попередження (КАРТА)

3 липня у дев'яти областях України очікується несприятлива погода

2 липня 2022, 21:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У неділю Україну накриють грози, град та шквальний вітер. Про це повідомляється на офіційному сайті Укргідрометцентру.

Частину України накриють грози, град та шквальний вітер: оголошено штормове попередження (КАРТА)

Дождь

Як повідомляють синоптики, 3 липня у дев'яти областях України очікується несприятлива погода. Зокрема, повідомляється про грози, град і шквали. Оголошено штормове попередження.

"3 липня у західних та Вінницькій областях грози, вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оголошено І рівень небезпеки, жовтий.

Частину України накриють грози, град та шквальний вітер: оголошено штормове попередження (КАРТА) - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що стало відомо , скільки мерів та сільських голів перебувають у полоні окупантів. Зараз у російському полоні знаходяться вісім міських, сільських та селищних голів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Білорусь не прагне воювати в Україні – Лукашенко. Лукашенко заявив, що його країну нібито намагаються втягнути у війну в Україні, але Мінськ цього не прагне. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   на популярному курорті в Єгипті акула напала на туристку та відкусила їй руку та ногу (ВІДЕО). Після інциденту район закрили купання. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що як Путін тисне на Лукашенка : коли Мінськ наважиться вступити у війну – чи є загроза сьогодні. У Москві все більше нагадують Мінську, що на них чекає спільне майбутнє і настав час визначатися по війні в Україні. Генштаб ЗСУ повідомив, що у збройних силах Республіки Білорусь (РБ) продовжено термін проведення мобілізаційного навчання до 9 липня. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини