Головна Новини Суспільство події Частину країни заллє дощами, а іншу - розпече сонце до +35: оновлений прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Частину країни заллє дощами, а іншу - розпече сонце до +35: оновлений прогноз погоди

Погода в Україні буде різною

29 червня 2022, 01:13 comments5691
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні продовжуватиме  набридати спекою деяким областям, а в інших  регіонах в цей час будуть йти сильні дощі. Це теперішня погодна ситуація на 29 червня, але вже швидко температура повітря понизиться.

Частину країни заллє дощами, а іншу - розпече сонце до +35: оновлений прогноз погоди

Якою буде погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Денної пори  29 червня  на території  України, окрім західного  та східного регіону,  грози; в північному та центральному  регіонах, в деяких місцевостях град та шквали 15-20 м/с ", - попереджують представники  Українського гідрометцентру.

Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в середу температура повітря змінюватиметься в межах +28+33 градуси. В західному  регіоні  буде найспекотніше — +30+35 градусів, трохи менше — у Сумській, Харківській та Луганській областях,- +26+29 градусів.

В найближчу ніч сильні дощі можуть піти у Вінницькому, Черкаському, Київському регіонах та на півночі Одеської області.

В столиці завтрашній день буде спекотним, до +30+33 градусів. Але літній дощ можливо буде найближчої ночі, а злива з грозою – в середу ввечері.

Синоптики роблять  прогноз, що у четвер, 30-го червня, спека стане слабшати.

Лише в західному регіоні передбачаються  спекотні — +30+34 градуси. Температура повітря  тут  за прогнозом має понизитись  з 2-го липня.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що якою була погода у вихідніУ вихідні в більшості областей погода буде з проясненнями та без дощів. Український гідрометцентр дав прогноз на суботу, 25 червня. Згідно з інформацією, на території західних, північних областей опадів не буде, в інших областях крім Вінницької, можливі короткочасні помірні дощі, подекуди з грозовим фронтом. Напрям вітру північно-східний, 7-12 м/с. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини