Головна Новини Суспільство події Центр «Миротворець» допоможе "одужати" правоохоронним органам та судовій владі: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Центр «Миротворець» допоможе "одужати" правоохоронним органам та судовій владі: що це означає

У Центрі оголосили про відкриття нового напряму діяльності щодо фіксації дій правоохоронців та судей

21 грудня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Центр "Миротворець" заявив про новий напрямок роботи. Мова йде про загрозу національній безпеці України і кожному українцю, яку несуть дії конкретних суддів та прокурорів і слідчих. Про це повідомляється на сайті центру.

Центр «Миротворець» допоможе "одужати" правоохоронним органам та судовій владі: що це означає

У Миротворці заявили, що додаватимуть прізвища працівників органів, фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться про тих служителів Феміди та працівників прокуратури, які фальсифікували звинувачення чи справи щодо окремих українців або важливих справ щодо обороноздатності. 

"За чисельними зверненнями і проханнями громадян України, яким не байдужа країна, в якій вони живуть, і виключно задля допомоги  правоохоронним органам та судовій гілці влади України на шляху до одужання, Центр "Миротворець" відкриває новий напрям діяльності, результати якої складатимуться до Чистилища сайта "Миротворець". З початку свого створення Центр “Миротворець” завжди допомагав правоохоронним органам України і буде надалі допомагати", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Коментарі", Сергію Тихановському та ще п'ятьом опозиціонерам суд виніс вироки. Білоруси відбуватимуть покарання в колоніях суворого режиму, кожен із засуджених проведе за гратами понад 10 років. Найбільший строк ув'язнення призначено Тихановському.

Також ми писали, що Офіс генерального прокурора розсекретить матеріали розслідування Іловайської трагедії. Слід наголосити, що загальний обсяг справи становить 300 томів, де записано допити понад 900 осіб, описано більше 1600 бойових документів. Фотокопії розсекречених матеріалів будуть опубліковані на сайті Офісу Генерального прокурора у розділі про Іловайську трагедію. Там буде доступний опис результатів слідства. Над сайтом наразі працюють розробники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини