Головна Новини Суспільство події Це не жарт: за переїзд в італійське село людям готові заплатити 50 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Це не жарт: за переїзд в італійське село людям готові заплатити 50 тисяч доларів

І якщо ви подумали, що це жарт, то це зовсім не так

23 жовтня 2020, 21:26 comments3171
Поділіться публікацією:

Так, виявляється, таке дійсно можливо: влада Санто-Стефано готова заплатити 50 тисяч доларів тій людині, яка погодиться переїхати в італійське село. Про це пише видання lux.fm.

Це не жарт: за переїзд в італійське село людям готові заплатити 50 тисяч доларів

За переїзд в італійське село людям готові заплатити. Фото: unsplash

Вони повідомляють про те, що новий житель села буде отримувати по 8 тисяч євро протягом 3 років. І підступу в цьому ніякого немає. Вся справа в тому, що на даний момент там живе всього 115 людей, і більшість з них старше 65 років.

Проте, до тих, хто наважиться на таку пропозицію, теж є певні вимоги. Так, в програмі можуть взяти участь італійці у віці від 18 до 40 років, громадяни країн-членів ЄС або ж іноземці з довгостроковим видом на проживання.

Але найголовніше — жити в Санто-Стефано потрібно буде не менше 5 років. І просто сидіти склавши руки і насолоджуватися природою теж не можна, тому що необхідно влаштуватися на роботу або ж зайнятися власним бізнесом. Людям, які готові почати тут свою справу, влада обіцяє виплатити одноразовий платіж у розмірі 20 тисяч євро. Варто також зазначити, що заявки приймаються до 15 листопада.

Нагадаємо, в Шотландії шукають людину, яка буде пробувати солодощі. Border Biscuits повідомила, що їм терміново потрібна людина, яка готова стати дегустатором їх солодощів. Заробітною платою вони її точно не скривдять, адже вона становить 52 тисячі доларів за рік (що дорівнює майже 1,4 мільйона гривень). В обов'язки працівника буде входити дегустація нових видів десертів і солодощів, яким той потім повинен виставити оцінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини