Головна Новини Суспільство події Це 9 травня для Молдови стане дуже тяжким: розвідці стали відомі плани Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Це 9 травня для Молдови стане дуже тяжким: розвідці стали відомі плани Кремля

За даними українських контррозвідників, РФ планує здійснити висадку повітряного десанту у Придністров'ї

5 травня 2022, 17:25 comments3126
Поділіться публікацією:

Кремль розробив та затвердив чіткий план вторгнення до Молдови. Датою вторгнення може стати 9 травня або один із найближчих днів. Причину у Кремлі обрали таку саму, як і перед повномасштабним вторгненням в Україну – визнання Росією незалежності Придністров'я. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "24 канал", з посиланням на джерела в контррозвідці.

Це 9 травня для Молдови стане дуже тяжким: розвідці стали відомі плани Кремля

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У розвідці вважають, що, якщо Росії вдасться реалізувати задумані плани, це дасть можливість Москві відкрити другий фронт на південно-західному напрямку. У Кремлі мислять стратегічно і хочуть, відкривши другий фронт, сковувати людські ресурси ЗСУ, не даючи можливості допомогти основним силам оборони з відображенням атак супротивника на півдні та сході. Ще одне завдання, яке ставить Кремль, – почати дестабілізацію ситуації на Балканах.

Українській контррозвідці вже відомо, що завдання щодо захоплення Молдови повинні будуть виконати російські десантники, яких Росія планує доставити літаками Іл-76 і вертольотами в Придністров'я. Вилетіти до Придністров'я російські десантники повинні будуть з анексованого Криму. Росія може ще спробувати висадити десант у Білгород-Дністровському та Саратському районах Одеської області. Далі російські загарбники силою намагатимуться прорватися у Придністров'ї.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на Банковій повідомляють, що захисники Маріуполя вибили окупантів із "Азовсталі". Жорстокі бої продовжуються і в цей час, але окупантів на території промзони вже немає. Зазначимо, що на території "Азовсталі" знаходяться не лише захисники Маріуполя, а й цивільні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини