Головна Новини Суспільство події Царьов у тяжкому стані у реанімації: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Царьов у тяжкому стані у реанімації: що сталося

Опівночі до території санаторію Кірова, де мешкав Царьов, почали з'їжджатися машини швидкої допомоги

27 жовтня 2023, 12:15 comments10158
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у тимчасово окупованому Криму з колаборантом, колишнім нардепом Олегом Царьовим, стався неприємний інцидент. При цьому пропагандисти подають різну інформацію, чи зрадника у його власному будинку "підрізали", чи "підстрілили". Зокрема, російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", посилаючись на пропагандиста Володимира Рогова, подає версію про те, що Царьов перебуває в реанімації (у тяжкому стані) з вогнепальним пораненням.

Царьов у тяжкому стані у реанімації: що сталося

Олег Царьов. Фото: із відкритих джерел

"Жодної поножовщини не було. У Олега стріляли", — повідомив Рогов.

Ще раніше низка телеграм-каналів подала інформацію про те, що Царьова "підрізали". Цю інформацію підтвердив російський журналіст Олександр Чаленко.

"На Олега Царьова скоєно напад. "Його підрізали", — сказав мені один із його працівників. Більше поки що нічого не відомо", — йдеться у повідомленні.

Олег Царьов — народний депутат Верховної Ради України, він був у складі українського парламенту з 2002 по 2014 роки. Україна оголосила Царьова в розшук в 2014 році за сепаратистські висловлювання щодо територіальної цілісності українських територій, підтримку агресії РФ, критику подій "Майдану" і за умисні дії, з метою зміни кордонів України. 

3 травня 2022 року Шевченківський райсуд Києва визнав його винним за ч.2 ст. 110 та ч. 3 ст. 109 КК України. Його заочно засудили до 12 років позбавлення волі з позбавленням першого рангу держслужбовця і права обіймати державні посади на 3 роки. У травні 2023 року Царьов відзначився черговою цинічною заявою, чому насправді РФ б'є по "цивільних об'єктах" України. Зрадник регулярно брав участь в ефірах на росТБ, критикуючи Україну і підтримуючи війну Путіна. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — яка доля чекає на Крим – чому Чорноморський флот РФ біжить із Севастополя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини