Головна Новини Суспільство події Британська розвідка: РФ вже не впевнена в успіху операцій біля узбережжя України
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка: РФ вже не впевнена в успіху операцій біля узбережжя України

Росіяни замислилися над ризиками можливих операцій на узбережжі України

28 березня 2022, 10:54
Поділіться публікацією:

У Росії більше немає впевненості у успішності морських операцій поблизу узбережжя України. Сумніви з'явилися після того, як ЗСУ успішно знищили десантний корабель "Саратов", який зайшов у порт тимчасово окупованого Бердянська. Як передає видання "Коментарі", таку інформацію оприлюднили у британській розвідці.

Британська розвідка: РФ вже не впевнена в успіху операцій біля узбережжя України

Знищений російський БДК. Фото: скріншот із відео

Британські розвідники припускають, що знищення "Саратова" стало для російських окупаційних військ несподіванкою, після чого у них виникли побоювання щодо успішності морських операцій неподалік українських берегів.

Раніше британська розвідка вже повідомляла, що ворог фактично позбавив Україну виходу на море. Росія провела мінування та заблокувала вихід українських кораблів у Чорне море, замінувавши всі проходи.

Зазначимо, знищений ВДК "Саратов" у 2014-му році брав участь у незаконній окупації Криму, виконав 4 походи до Середземного моря.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив, що виведення російських військ на "компромісні території" може стати підставою для того, щоб обговорювати майбутнє анексованого Криму та Донбасу. При цьому останнє слово за українським народом. "Компромісними територіями" Володимир Зеленський назвав ті регіони, де знаходилися російські військові та військова техніка до початку російського вторгнення 24 лютого.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Генштабі ЗСУ розповіли, за якими напрямками ворожі війська намагаються йти у контрнаступ. Завдання РФ не змінилися, але ЗСУ готові відбити будь-які ворожі атаки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини