Головна Новини Суспільство події Британська розвідка очікує запеклі бої в Україні: названо напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка очікує запеклі бої в Україні: названо напрямок

Російські сили продовжують утримувати позиції на схід та захід від Києва

31 березня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Найближчими днями на околицях Києва, швидше за все, розгорнуться запеклі бої. Про це, як пише портал "Коментарі", йдеться в останньому розвідувальному огляді Міноборони Британії.

Британська розвідка очікує запеклі бої в Україні: названо напрямок

Зруйновані міста. Фото: DW

Російські війська не відходять зі своїх позицій на схід та захід від Києва. Це все, незважаючи на те, що Росія вивела частину підрозділів. Тому найближчим часом на околицях столиці України можуть розгорнутися бої.    

У відомстві також сигналізують, що заяви РФ про намір знизити активність на чернігівському та київському напрямку не відповідають дійсності. Російська артилерія з такою ж інтенсивністю, як і раніше, працює за цими напрямками. Також Росія здійснює ракетні удари.

Британська розвідка зазначає, що тривають бої за Маріуполь, взяття якого для Москви є однією з головних цілей. При цьому незважаючи на шквальний обстріл міста російськими військами ЗСУ, як і раніше, контролюють центральну частину Маріуполя.   

У Британії також вважають, що своєю заявою про зосередження зусиль для наступу на Донбасі Міноборони РФ підтвердило інформацію про те, що російським військам складно одночасно вести наступ на кількох напрямках.   

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США назвали "вирішальний період" війни в Україні – розв'язка бойових дій може відбутися в найближчі два тижні.        

Також видання "Коментарі" повідомляло – Давид Арахамія порадував позитивними новинами – вже намітилася низка країн, які готові стати гарантами безпеки та суверенітету України. Доки тривають переговори, назви країн в секреті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.co/dESTQT4irj
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини