Головна Новини Суспільство події Бригада-200: офіцер розповів про втрати серед бойовиків «Л-ДНР» за квітень
commentss НОВИНИ Всі новини

Бригада-200: офіцер розповів про втрати серед бойовиків «Л-ДНР» за квітень

Протягом квітня 2021 року російські окупанти втратили більше 30 чоловік, які воювали проти України

1 травня 2021, 18:32
Поділіться публікацією:

Війна поблизу лінії розмежування на Донбасі триває, незважаючи на будь-які святкові дати. Регулярно повідомляється про порушення режиму тиші з боку бойовиків ОРДЛО, трохи рідше ВСУ розповідають про поранених або загиблих українських захисників. Однак бойові втрати несе і сторона противника. За інформацією офіцера ЗСУ Сергія Нещадима, в квітні російські окупанти попрощалися відразу із 31 бійцем, які підтримували невизнані республіки.

Бригада-200: офіцер розповів про втрати серед бойовиків «Л-ДНР» за квітень

За квітень 2021 року бойовики ОРДЛО втратили 31 бійця. Фото із відкритих джерел

Нещадим стверджує, що всього за минулий місяць в ОРДЛО до списку втрат "записано" 69 осіб. Серед них — 38, які були поранені або травмовані. Всі події, які принесли за собою відповідні наслідки, не вважаються бойовими.

На жаль, ні техніку, ні різного виду озброєння, які належать російським окупантам, українській армії знищити не вдалося. Однак це зайвий раз підтверджує, що ВСУ всіляко дотримується вимог щодо збереження режиму тиші на Донбасі.

В цілому ж, за останні дев'ять місяців, із липня 2020 року, бойовики так званих "Донецької та Луганської народних республік" втратили 216 "побратимів" (серед них 8 осіб — бойові). Поранено було 258 окупантів. Крім цього, були знищено відразу 12 одиниць різної військової техніки, серед якої і бойові автомобілі, і безпілотники.

Нагадаємо, що українська сторона в квітні втратила відразу 14 своїх захисників. Денис Юшко, наймолодший боєць ВСУ, який віддав життя за Україну, не дожив кілька тижнів до свого 23-річчя.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в квітні вогнепальне поранення з вини бойовика т.зв. "ЛНР" отримала неповнолітня дівчина. Дізнатися більше подробиць, а також прослухати аудіозапис розмови окупантів ви можете у нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, яким чином можна було б скоротити кількість видаваних російських паспортів в ОРДЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини