Головна Новини Суспільство події Бразильський футболіст отримав російське громадянство: планує грати за збірну Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Бразильський футболіст отримав російське громадянство: планує грати за збірну Росії

Колишній гравець Гамбурга Дуглас Сантос отримав російське громадянство

сьогодні, 10:58
Поділіться публікацією:

Бразильський футболіст Дуглас Сантос, який раніше виступав за німецький "Гамбург", офіційно отримав російське громадянство і має намір грати за збірну Росії. Згідно з інформацією агентства ТАСС, указ про надання громадянства підписав президент Володимир Путін 21 жовтня.

Бразильський футболіст отримав російське громадянство: планує грати за збірну Росії

Ексфутболіст збірної Бразилії отримав російський паспорт

Сантос приєднався до клубу "Зеніт" із Санкт-Петербурга у 2019 році, після того, як протягом трьох років захищав кольори "Гамбурга". У складі німецького клубу він зіграв 88 офіційних матчів і був ключовим гравцем захисної лінії. Перед цим Дуглас перейшов до "Гамбурга" з італійського "Удінезе" за 6,5 млн євро.

Бразильський футболіст отримав російське громадянство: планує грати за збірну Росії - фото 2

Щодо міжнародної кар’єри, то в 2016 році Сантос став частиною олімпійської збірної Бразилії, яка виборола золоту медаль на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Того ж року він провів свій єдиний матч за дорослу збірну країни, зігравши в товариському матчі проти Панами.

Перехід до "Зеніта" виявився успішним для бразильця. За 14 млн євро, які клуб заплатив за його трансфер, він п'ять разів ставав чемпіоном Росії та двічі вигравав Кубок країни. 

Читайте також на порталі “Коментарі” — Син президента-втікача Віктора Януковича Олександр отримав російське громадянство. Як передає портал "Коментарі", про це свідчать документи, які є у розпорядженні російського пропагандистського інформагенства "РІА Новини".

Крім того, “Коментарі” писали, що подвійне громадянство — це статус, що дозволяє людині бути громадянином двох країн одночасно. Це може надати володарю широкі можливості, такі як вільне переміщення, доступ до освіти, медичні послуги, і навіть можливість участі у політичному житті кількох держав. Однак не всі країни дозволяють подвійне громадянство, і навіть серед тих, хто це припускає, існують певні умови та обмеження. У цій статті розглянемо, які країни дозволяють подвійне громадянство та які вимоги вони висувають до кандидатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини