Головна Новини Суспільство події Бойовики накрили вогнем Станицю Луганську: один зі снарядів потрапив у дитсадок
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики накрили вогнем Станицю Луганську: один зі снарядів потрапив у дитсадок

Окупанти обстріляли з артилерії Станицю Луганську, один зі снарядів потрапив у дитячий садок

17 лютого 2022, 11:52
Поділіться публікацією:

Проросійські бойовики вогнем з артилерії накрили мирні квартали Станиці Луганської. Один зі снарядів зруйнував стіну дитячого садка. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє пресцентр штабу ООС. Також інформацію підтверджують у фонді "Повернись живим".

Бойовики накрили вогнем Станицю Луганську: один зі снарядів потрапив у дитсадок

Обстріл. Фото: Українська правда

Виходячи з даних, які повідомляють волонтери, поранення отримали дорослі. За інформацією волонтерів, на момент обстрілу у садку перебували діти. У штабі ООС наразі цю інформацію уточнюють.

При цьому у коментарі виданню "Українська правда" у пресцентрі штабу ООС підтвердили факт обстрілу.

За попередніми даними, контузії отримали двоє цивільних осіб. Крім того, після прицільного обстрілу було пошкоджено об'єкти комунальної інфраструктури, половина Станиці Луганської залишилася без електроенергії.

Українські військовослужбовці спрацювали оперативно й одразу з початком обстрілу допомогли мирним жителям дістатися укриття, де можна перечекати обстріл противника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — британська розвідка повідомляє, що Росія не погодилася на умови зниження рівня ескалації на українському кордоні та продовжує нарощувати військову присутність. Так, поблизу українського кордону з'явилася додаткова бронетехніка, гелікоптери та польовий шпиталь. Все це може свідчити про те, що Кремль не має наміру відмовлятися від своїх планів щодо силового тиску на Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що у Конгресі США вирішили не чекати, доки війська Путіна вторгнуться в Україну. Республіканська партія ініціюватиме запровадження санкцій проти найближчого оточення Путіна та великих російських банків уже зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини