Головна Новини Суспільство події Бояться: Клопотенко розповів, чому батьки розкритикували нове меню в школах
commentss НОВИНИ Всі новини

Бояться: Клопотенко розповів, чому батьки розкритикували нове меню в школах

Клопотенко каже, що батьки просто бояться нових страв

19 січня 2022, 22:15 comments2197
Поділіться публікацією:

В школах та садочках нашої країни з січня цього року кардинально змінили харчування. Зараз в соціальних мережах розміщено чимало дописів, де жорстко критикують ініціатора таких змін, відомого українського кухаря Євгена Клопотенка.

Бояться: Клопотенко розповів, чому батьки розкритикували нове меню в школах

Клопотенко розповів, чому українці бояться нового шкільного меню (фото з відкритих джерел)

 Чому українці незадоволені новими стравами, які тепер готують для їх дітей? Про це інформує сам Клопотенко на YouTube-каналі ISLND TV.

Зокрема, ініціатор шкільних новацій зазначив, що батьки критикують нові шкільні обіди з тої причини, що тепер там з’явились нові найменування продуктів, які вони ніколи не пробували і тому все це викликає у них певний острах. Вони  турбуються за своїх дітей і їх лякають нові страви, якими тепер їх годуватимуть.

 За словами відомого кулінара,  йому висувають докори за чебрець, який він додає до страв. Бо вони його ніколи не пробували і переконані, що ця спеція буде смердіти. Або ще пишуть, що не хочуть ніяких змін, хай школярі і надалі споживають своє пюре, бо воно подобається батькам. Не зачіпай цю страву. Тому що чебрець — це вже нове.

Євген навіть отримав консультацію у фахівця-нейробіолога, щоб знати, чому земляка не подобаються деякі найменування страв.

 Також ініціатор змін у шкільному меню стверджує, що наші громадяни не сприймають нове. У них сформована думка, що всі ці зміни зашкодять їм чи їхнім дітям. Багато тат і мам учнів  не знають, яке на смак карі чи куркума. Так чинили їх батьки, які не знають смаку цих продуктів і їх не навчили позитивно сприймати щось нове, тому і новації видаються їм дикими, такими, що тільки лякають.

 Клопотенко говорить про те, що в родинах відправляють до школи дітей, наче їм там загрожує смертна кара. Бо не проінформовані, що вони там споживають. Разом з тим, їх не лякає, що їх нащадки можуть споживати некорисний майонез, який може відбитись на здоров’ї  їх дітей тоді, коли їх не буде на цьому світі.

 Кулінар резюмував, що його місія — піти з цього світу раніше за цих дітей. Так він коментує можливі острахи  своїх підписників в соціальних мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що батьки "ламають списи" за чай із цукром та сосиски.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анатолий

20 січня 2022, 11:18

Клопотенко в Днепр приедь и пообщайся с детьми по поводу "твоего" меню. Они точно скромно тебе расскажут.

Гість

20 січня 2022, 10:58

Дочка-другокласниця моєї колеги вчора відповідала на питання мами, чим годували в школі. Дитина перелічила: каша, кукурудза, горох, броколі (сира). "А що ти з цього їла?" - "Яблуко" (яке мама ранком поклала в доньчин рюкзачок". І все. Дитина цілий день - на одному яблуку. А вся шкільна несмачна їжа - на смітник.

Ирина

19 січня 2022, 23:53

Я работаю временно в Киеве в детском садике няней. Пятьдесят процентов клопотенковских изысков идут в канализацию. Все эти его фишболы (одно из самых отвратительных новых блюд) просто несъедобы. Дети не едят и все время голодные. Какой дурак придумал их кормить салатом из сырой капусты, которая горькая и сухая? Сырники с морковью, да, съедобные - это одно из немногого, что дети едят. Какао без сахара идет в канализацию. В сумме тысячи гривен в день уплывают в Днепр! Боже, спаси эту страну!

Ольга

19 січня 2022, 23:52

Да голодными приходят дети из школы, голодными!

я

19 січня 2022, 23:32

ага: батьки помиляються, лиши один Клопотенко премудрий...

Игорь

19 січня 2022, 23:15

Евгений и Елена, молодцы . Правильно делают и поступают с питанием детей. Я сам 1973 гр знаю и на себе испытал творение кулинаров СССР в детсаду и в армии комбижир здоровья явно не прибавил , пора жить в реальном мире и употреблять если нездоровую еду то максимально полезную. Родители часто не знают название и полезность продуктов, которые сейчас вошли в нашу жизнь благодаря переменам и открытости границ после распада СССР, а также уровню жизни и возможностям выбора и это многих пугает и заводит в тупик политики делают картинку. Удачи ВАМ и вашей команде я вас поддерживаю и если нужно буду помогать . Спасибо ВАМ за за нормальные и нужные реформы.

111

19 січня 2022, 22:54

На кошках испытивай а не на детях.

Владимир

19 січня 2022, 22:48

Котлетка с пюрешкой это еда. А перловая каша или запечённая тыква это очень сомнительно. Перловка тяжелая для ребенка, а тыкву далеко не все дети любят. Разреши специи и не известно чем это закончится на местах


Новини