Головна Новини Суспільство події Блогерша розкрила секрет ідеального тіла в соцмережах
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогерша розкрила секрет ідеального тіла в соцмережах

Блогерша з Лондона Чесс Кінг розкрила секрет стрункого тіла на фото в соцмережах

16 вересня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Популярна в Лондоні блогерша продемонструвала спеціальні пози на власному прикладі, які її колеги застосовують для фото в соціальних мережах. Забавні знімки з'явилися на її сторінці в Instagram.

Блогерша розкрила секрет ідеального тіла в соцмережах

Чессі Кінг. Фото instagram.com/chessiekingg/

На розміщених в мережі кадрах Чесс Кінг поділилася своїми знімками в спортивному топі і лосинах пастельного кольору. Дівчина показала, як її фігура змінюється за допомогою правильно підібраною пози і положення тіла.


На першій фотографії англійка знялася з прямою поставою лежачи на боці, при цьому її легінси частково закривають живіт, що створює видимість стрункого тіла. На другому кадрі Кінг сфотографувала себе з сутулою спиною і зі спущеними лосинами, продемонструвавши жирові складки на тілі.

"Любіть своє тіло так, як ваш партнер любить гольф-клуби", — жартівливо підписала вона пост, який набрав 48 тисяч лайків.

Передплатники подякували блогершу за її публікацію.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що чоловік розповів секрет схуднення на 20 кілограмів за сім місяців . 44-річний Сингх розповів, який важив 95,5 кілограма і переживав через те, що він не міг підібрати нормальний одяг і виглядав не дуже презентабельно.  

Нагадаємо, н екоторие дієти виявилися корисними не тільки для схуднення , але і для продовження життя. Читайте далі, щоб дізнатися, яка їжа впливає на зниження ризику смерті. При вивченні даних тисяч людей і наукових робіт фахівці з'ясували, що саме джерело їжі помітно впливає на зв'язок між споживанням вуглеводів і смертністю. Зокрема, Низьковуглеводні дієти з переважанням джерел білків і жирів тваринного походження (баранина, яловичина, свинина і курка) були пов'язані з більш високою смертністю.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини