Головна Новини Суспільство події Близько мільйона віруючих планують відвідати церкви на Великдень, - поліція
commentss НОВИНИ Всі новини

Близько мільйона віруючих планують відвідати церкви на Великдень, - поліція

Українців штрафуватимуть в пасхальну ніч за порушення карантинних обмежень

1 травня 2021, 12:11
Поділіться публікацією:

Відвідати великодні богослужіння планують близько мільйона жителів України. Всього в найближчу ніч працюватимуть 14 тис. Храмів. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Близько мільйона віруючих планують відвідати церкви на Великдень, - поліція

Карантин на Великдень-2021. Фото: ukranews.com

У повідомленні зазначено, що публічну безпеку і порядок забезпечуватимуть понад 29 тис. Правоохоронців, серед яких буде 21,1 тис. Поліцейських, 1,6 тис. Нацгвардейцев, 1,4 тис. Курсантів установ Міністерства внутрішніх справ (МВС), а також співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ГСЧС).

Правоохоронці попереджають, що в разі, якщо люди не будуть дотримуватися карантинні обмеження, вони будуть проводити роз'яснювальну роботу, якщо ж їх зауваження будуть ігнорувати, то вони можуть притягнути порушників до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Українцям нагадують, що в умовах активного поширення коронавірусної інфекції COVID -19 під час масових заходів важливо дотримуватися соціальну дистанцію і використовувати засоби індивідуального захисту.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів зустріч з настоятелями українських церков напередодні травневих свят. У зустрічі взяли участь предстоятель Православної церкви України Єпіфаній, предстоятель Української православної церкви Московського патріархату Онуфрій, голова Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук, а також керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Гарант звернувся до церковників з проханням донести до прихожан інформацію про необхідність дотримання карантинних правил і важливість вакцинації від COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини