Головна Новини Суспільство події Бійцям на фронті дозволили стріляти у відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійцям на фронті дозволили стріляти у відповідь

На Донбасі помітили безпілотники "Байрактар"

29 вересня 2021, 09:54
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний своєю постановою дозволив військовим в зоні ООС відкривати вогонь у відповідь без дозволу. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook пресофіцер окремого батальйону морської піхоти ЗСУ Олексій Годзенко.

Бійцям на фронті дозволили стріляти у відповідь

Валерій Залужний, фото Facebook

Годзенко при видачі цієї директиви був присутнім на місці. 

"Накази, що так чи інакше, забороняли відкривати вогонь — скасовані. Нова ввідна — робити смерть ворогам можна і треба, рішення про відкриття приймає командир щодо всього доступного йому озброєння", — повідомив Олексій Годзенко.

Окрім того, за словами пресофіцера, Залужний попросив знищити зайві журнали та документацію. А на фронті до виконання завдань вже готові наявні комплекси "Байрактар". Деякі з них вже були помічені в небі над Донбасом. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київ із зони ООС на лікування привезли тяжко поранених воїнів. За даними волонтерки, за тиждень столичний шпиталь поповнився на 15 пацієнтів із пораненнями та ампутацією кінцівок і іншими тяжкими травмами. Всім постраждалим військовослужбовцям не виповнилось ще і 26 років. Пораненим військовослужбовцям від 21 до 25 років.  Наталія Юсупова наголосила, що з передової надійшов об’ємний список ліків, яких потребують військовослужбовці. Від розвідників є запит на купівлю квадрокоптеру. Волонтерка у своєму пості також надала звіт за раніше отримані від небайдужих українців кошти, які були витрачені на підтримку військових. Юсупова також нагадала, що будь-яка сума, навіть 10 грн – це велика допомога армії та пораненим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

29 вересня 2021, 10:56

Ну, пошел за попкорном. Жди теперь скорых грустных новостей. И первой будет - "А нас за шо!"


Новини