Головна Новини Суспільство події В Київ із зони ООС на лікування привезли тяжко поранених воїнів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Київ із зони ООС на лікування привезли тяжко поранених воїнів (ВІДЕО)

Пораненим військовослужбовцям від 21 до 25 років

10 вересня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

Із зони проведення ООС  до Київського шпиталю доставили тяжко поранених бійців Збройних сил України. Про це повідомила громадська діячка Наталія Юсупова у Facebook.

В Київ із зони ООС на лікування привезли тяжко поранених воїнів (ВІДЕО)

У Київський госпіталь доставили поранених в зоні ООС, фото: Facebook Наталії Юсупової

За даними волонтерки, за тиждень столичний шпиталь поповнився на 15 пацієнтів із пораненнями та ампутацією кінцівок і іншими тяжкими травмами. Всім постраждалим військовослужбовцям не виповнилось ще і 26 років.

"Поки ми спокійно спимо, наші хлопці віддають життя за країну. Всі хто підтримують українську армію, зробіть репост та допомогайте, хто як може. По потребам. Шпиталь закриваємо самі, продукти, одяг… Допомога на фронт дуже потрібна", — написала волонтерка.

Наталія Юсупова наголосила, що з передової надійшов об’ємний список ліків, яких потребують військовослужбовці. Від розвідників є запит на купівлю квадрокоптеру.

Волонтерка у своєму пості також надала звіт за раніше отримані від небайдужих українців кошти, які були витрачені на підтримку військових. Юсупова також нагадала, що будь-яка сума, навіть 10 грн – це велика допомога армії та пораненим.

Нагадаємо, що міністр ветеранів Юлія Лапутіна особисто вручила сертифікатина проходження реабілітації та оздоровлення воїнам, які отримали тяжкі поранення, під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України. А за період з 2015 року фізичну, психологічну чи комплексну реабілітацію отримали понад 23 тис. українських ветеранів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у столиці молодий ветеран ООС зазнав тяжких ножових поранень, які йому наніс агресивно налаштований перехожий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини