Головна Новини Суспільство події Беззаперечний лідер: в МОЗ назвали вакцину від коронавірусу, яку визнають найбільше країн
commentss НОВИНИ Всі новини

Беззаперечний лідер: в МОЗ назвали вакцину від коронавірусу, яку визнають найбільше країн

Препарат AstraZeneca є лідером серед вакцин від коронавірусу

2 вересня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

Вакцина виробника "AstraZeneca" — беззаперечний лідер серед вакцин від коронавірусу. Маючи документ, що підтверджує вакцинацію саме цією вакциною найбільше країн відкриють вам в'їзд на їх територію. Як передає видання "Коментарі", про це розповіли в МОЗ з посиланням на онлайн-видання про візові вимоги різних країн VisaGuide.World.

Беззаперечний лідер: в МОЗ назвали вакцину від коронавірусу, яку визнають найбільше країн

Вакцина Фото з відкритих джерел

При цьому здивував один цікавий момент — вакцина "AstraZeneca" корейського і європейського виробництва отримала "зелене світло" і визнання в рекордних 140 країн, в той час як "AstraZeneca / Covishield" схвалена лише 60 державами.

На другому місці за визнанням вакцина Pfizer. Сертифікати про вакцинацію цією вакциною визнаються в 120 країнах. На 40 країн менше готові визнати документи про вакцинацію препаратом виробника "Moderna".

Найменше схвалень серед різних країн світу має вакцина "CoronaVac / Sinovac". Лише 50 країн визнають сертифікати про вакцинації цим препаратом.

При цьому в міністерстві акцентують увагу на тому, що сертифікат, що підтверджує подвійну дозу вакцинації — це ще не 100% гарантії, що вас впустять в ту чи іншу країну. Кожна країна має право самостійно визначати норми для в'їзду громадян, які зробили вакцину. Якщо ж рівень захворюваності в країні, звідки прибув мандрівник, занадто високий, то сертифікат про вакцинацію не може бути пропуском для в'їзду.

Також читайте на "Коментарях" — зовсім скоро в світі з'явиться ще одна вакцина проти коронавіруса. Випробування її ефективності та нешкідливості вийшли на завершальну стадію. Цього разу відзначилися турецькі вчені і медики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини