Головна Новини Суспільство події Барбара Стрейзанд пожертвувала $240 тис. на підтримку України: куди підуть кошти
commentss НОВИНИ Всі новини

Барбара Стрейзанд пожертвувала $240 тис. на підтримку України: куди підуть кошти

Американська співачка Барбара Стрейзанд пожертвувала 240 000 $ на медичну галузь України

9 травня 2023, 14:35
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з повідомленням на UNITED24.

Барбара Стрейзанд пожертвувала $240 тис. на підтримку України: куди підуть кошти

Барбара Стрейзанд. Фото з відкритих джерел

Усе відбувалося на саміті, з нагоди річниці United24. Під час презентації роботи за напрямом "Медична допомога", чек від акторки Барбари Стрейзанд передала координаторка платформи міністру охорони здоров'я Віктору Ляшку. Це сталося після його виступу.

Сьогодні, зірка активно підтримує Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. Ще минулого року вона стала амбасадором організації в напрямку "Медична допомога". За словами самої співачки: вона проживає лихо в Україні  разом з українським народом. Свого часу, через війну її бабуся з дідусем переїхали до США з України. Зв'язок з Україною не переривається і досі.

Стрейзанд усілякими способами намагається залучити до допомоги українцям і американський народ, організовуючи благодійні ініціативи та акції.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Реанімував немовля, яке не дихало: польський прикордонник врятував українську дитину (ВІДЕО) Інцидент трапився у пункті пропуску Устилуг-Зосін. Малюк перестав дихати на очах у мами. Побачивши істерику й розгубленість жінки на допомогу прибіг прикордонник.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, —  Вперше в історії української медицини: у Львові провели унікальну операцію й врятували одразу чотирьох людей Історична подія у стінах однієї лікарні: вперше в Україні виконали успішну трансплантацію одразу двох органів одному пацієнтові: підшлункова залоза-нирка. Й одномоментно пересадили легені, серце й печінку ще трьом людям. Жінка, що отримала одразу два органи – 33-річна Олена Ткачук. Після народження первістка, в Олени відмовили й нирки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини