Головна Новини Суспільство події Реанімував немовля, яке не дихало: польський прикордонник врятував українську дитину (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Реанімував немовля, яке не дихало: польський прикордонник врятував українську дитину (ВІДЕО)

Інцидент трапився у пункті пропуску Устилуг-Зосін. Малюк перестав дихати на очах у мами. Побачивши істерику й розгубленість жінки на допомогу прибіг прикордонник

6 травня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:








Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Надбужанський відділ прикордонної охорони.

Реанімував немовля, яке не дихало: польський прикордонник врятував українську дитину (ВІДЕО)

Польський кордон. Фото з відкритих джерел

Польський прикордонник не розгубився, й до приїзду швидкої, надав допомогу бідолашній дитині, що уже посиніла. Він врятував їй життя.

Події зафіксувала камера відеоспостереження.

"Близько опівночі на автомобільному прикордонному переході в Зосіні українка будучи в автобусі помітила, що її син не дихає і синіє. Жінка з дитиною на руках разом побігла в зону польської прикордонної варти. Сержант прикордонної служби Матеуш Кондрат – офіцер Надбужанського відділу прикордонної служби, який здійснював пропуск на в'їзд до Польщі, негайно забрав дитину від матері, яка тремтіла", — зауважили у повідомленні Надбужанського відділу прикордонної служби Польщі.

Польський офіцер поклав немовля на ліву руку та декілька разів вдарив його по спині. Після чого дитина прийшла до тями.  Опісля, прибігли інші офіцери із дефібрилятором, вони викликали бригаду лікарів.

Уже притомну дитину та її матір медпрацівники доправили до шпиталю. 


Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Зарплати для мігрантів вдвічі зростуть: в одній зі скандинавських країн уряд прийняв важливе рішення У Швеції мають намір покінчити з низьким рівнем оплати праці трудових мігрантів. Їх дохід подвоять. Таким чином, вимоги до доходу для трудових імігрантів зміняться. Вони зростуть з 1238 євро (13 000 шведських крон) до 2534 євро (26 560 шведських крон) на місяць.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Під час російських обстрілів загинули медики. На Херсонщині від російських обстрілів загинули двоє медиків. Через масові обстріли Херсона російськими окупантами загинули двоє медиків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Херсонську ОВА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини