Головна Новини Суспільство події Банкір розповів, що вивело з себе главу правління «Укрексімбанку» під час інтерв'ю «Схемам»
commentss НОВИНИ Всі новини

Банкір розповів, що вивело з себе главу правління «Укрексімбанку» під час інтерв'ю «Схемам»

Питання про те, що «Укрексімбанк» кредитує клієнтів з "ДНР" всіх шокував

6 жовтня 2021, 09:00
Поділіться публікацією:

Ситуація з нападом на журналістів "Радіо Свобода" під час інтерв'ю з главою "Укрексімбанку" викликала справжній резонанс не тільки в Україні, а й за її межами. Але до керівництва "Укрексімбанку" як не дивно питань немає, тут як раз все зрозуміло. І з IT-департаментом "Укрексімбанку" все зрозуміло. Зрозуміло, чому в 2020 році у банку були значні потреби в докапіталізації на тлі прибутковості інших державних банків. Навіть зрозуміло, чому глава правління "Укрексімбанку" при всьому при цьому ще тиждень тому був головним претендентом на крісло глави НБУ в разі відставки Кирила Шевченка. Незрозуміло лише те, у чому банківська таємниця? Як інформує видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook пише банкір, фінансовий аналітик Сергій Фурса.

Банкір розповів, що вивело з себе главу правління «Укрексімбанку» під час інтерв'ю «Схемам»

Напад на журналістів "Схем" Фото: Радіо Свобода

Банкір відзначає, банк заявляв, що підступні журналісти проникли на об'єкт і чи по дорозі, чи то в самому банку, десь роздобули банківську таємницю. І банкіри змушені були кинеться грудьми на амбразуру, захищаючи цю саму таємницю.

"Так, де вона на відео? Невже та сама таємниця в тому, що "Укрексімбанк" кредитує клієнтів з "ДНР"? Адже на цьому питанні всіх в кімнаті клемануло? І, якщо це таємниця, то значить це правда? Не можуть вигадки журналістів бути банківською таємницею. А, якщо це правда і український державний банк кредитує терористів, то... стає ясно, чому глава правління поводився саме так, як ніби-то йому видали пояс шахіда, і він хоче забрати журналістів з собою. Щоб ніхто не дізнався цю страшну таємницю. Правда, не дуже банківську...", — зазначив Сергій Фурса.

Також читайте на порталі "Коментарі" — "Схеми" відновили віддалені кадри нападу на них в "Укрексімбанку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини