Головна Новини Суспільство події Багато чи мало: скільки витратили люди за цей рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато чи мало: скільки витратили люди за цей рік

Фахівці кажуть, що ця сума виявилася рекордною

30 листопада 2020, 17:13
Поділіться публікацією:

Звіт App Annie свідчить про те, що в третьому кварталі 2020 року люди витратили 28 мільярдів на мобільні додатки.

Багато чи мало: скільки витратили люди за цей рік

Скільки витратили люди за цей рік. Фото: unsplash

На iOS витрати теж значно збільшилися (на 18 мільярдів доларів), а ось на Google Play витрати зросли на 10 мільярдів доларів. Варто зазначити, що за цей рік користувачі скачали і придбали близько 33 мільярдів нових програм.

Також в звіті повідомляється, що люди витратили приблизно 180 мільярдів колективних годин, щоб використовувати завантажені мобільні додатки (мається на увазі період за липень-вересень). А це на 25 відсотків більше витраченого часу, ніж в минулому році.

Відомо, що найпопулярнішими програмами стали такі: TikTok, Facebook, WhatsApp Messenger, Zoom, Google Meet, Instagram. Також у звіті йдеться, що в 2019 році середній час однієї людини, який вона присвячувала мобільним додаткам, становив 3 години і 40 хвилин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, відомий винахідник і футуролог передбачив, що чекає людство з 2021 по 2099. Реймонд Курцвейл відомий всьому світу як винахідник і технологічний футуролог, який не боїться робити сміливі прогнози. Так, він упевнений в тому, що в недалекому майбутньому людство досягне майже необмеженого матеріального достатку, люди можуть стати безсмертними. А вся земна куля незабаром не зможе обходитися без штучного інтелекту, який в рази перевищуватиме людський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини