Головна Новини Суспільство події Бабине літо на паузі: Україну чекає значне похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Бабине літо на паузі: Україну чекає значне похолодання

У п'ятницю в Україні значно похолодає: вдень в деяких областях буде +13 ... +15 градусів

16 вересня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній день стане одним з останніх теплих днів цього місяця. Як повідомили в Українському гідрометцентрі, напередодні прийдешнього похолодання сьогодні і завтра ми ще отримаємо задоволення від бабиного літа з відмітками на термометрах до +30-ти спеки (дивись карту).

Бабине літо на паузі: Україну чекає значне похолодання

Згідно з прогнозом погоди, тепліше всього 16 вересня у Вінниці, а на градус менше — до 29-ти — буде у Львові, Рівному, Тернополі, Ужгороді, Хмельницькому, Житомирі, Миколаєві, Кропивницькому, Черкасах і Дніпрі. У Києві сьогодні температура коливатиметься від 26 до 28 градусів тепла, як і в Запоріжжі, Херсоні, Сімферополі, Чернівцях та Івано-Франківську.

Бабине літо на паузі: Україну чекає значне похолодання - фото 2

Завтра в Україні все ще тепло і сонячно. А ось в п'ятницю значно похолодає: вдень в деяких областях буде +13 ... +15 градусів, а вночі і зовсім +5 ... +7.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини