Головна Новини Суспільство події Айтішник з України придбав спортивний суперкар:відомо скільки він коштує
commentss НОВИНИ Всі новини

Айтішник з України придбав спортивний суперкар:відомо скільки він коштує

Максимальна швидкість його спортивного суперкара – 340 км/год.

22 лютого 2022, 18:23
Поділіться публікацією:

Український програміст-мільйонер порадував себе новим спортивним авто. Олександр Слобоженко – тепер власник нового суперкара, що коштує майже мільйон доларів. Про це киянин написав на своїй сторінці в мережі і розмістив фото свого нового авто.

Айтішник з України придбав спортивний суперкар:відомо скільки він коштує

Олександр Слобоженко зі своїм новим суперкаром Ferrari ( instagram.com/alex_slobozhenko)

 Цей вітчизняний айтішник, що має мільйонні статки, які заробив, працюючи в IT-сфері, має особливе захоплення-недешеві спортивні машини. Тому тепер улюблена автовласність Олександа Слобоженка – суперкар Ferrari SF90 Stradale. Авто  відомої марки -зараз є супершвидким і надзвичайно потужним автомобілем  гамі марки.

Авто було куплене в Чехії, після розмитнення і постановки на облік в нашій країні обійшлося власнику майже в мільйон доларів. Разом з тим, суперкар  мільйонера – в особливій версії Assetto Fiorano, вона різниться пониженою на 30 кг вагою,  має додатковий аеродинамічний пакет і доопрацьовану підвіску.

Важливо, що Ferrari SF90 Stradale оснащено розробниками гібридною силовою установкою потужністю 1000 к. с. Авто за над короткий час всього за 2,5 с -  може розігнатися до 100 км/год, а швидкість в 200 км/год машина  набирає за 6,7 с. Максимальна швидкість спортивного суперкара  – 340 км/год.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що  У Дубаї український айтішник розбив Ferrari за 1,2 млн доларів.Олександр Слобоженко, що представляє відому IT-компанію Traffic Devils, під час свого відпочинку в місті Дубаї вирішив  промчатись на гібридному суперкарі Ferrari SF90 Stradale, який він оформив напрокат.  Проте поїздка закінчилась невдало, елітне авто втрапило в аварію. Про це написав сам Слобоженко на своїй сторінці в соціальних мережах.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини