Головна Новини Суспільство події У Дубаї український айтішник розбив Ferrari за 1,2 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дубаї український айтішник розбив Ferrari за 1,2 млн доларів

Український айтішник розбив у Дубаї Ferrari

31 січня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

Олександр Слобоженко, що представляє відому IT-компанію Traffic Devils, під час свого відпочинку в місті Дубаї вирішив  промчатись на гібридному суперкарі Ferrari SF90 Stradale, який він оформив напрокат.  Проте поїздка закінчилась невдало, елітне авто втрапило в аварію. Про це написав сам Слобоженко на своїй сторінці в соціальних мережах.

У Дубаї український айтішник розбив Ferrari за 1,2 млн доларів

Ferrari SF90 Stradale (фото з відкритих джерел)

Як пише український айтішник,  він мав бажання промчатись на дорогущому  суперкарі італійського виробництва не тільки заради того, щоб отримати нову порцію адреналіну. Але й вирішити для себе важливу річ. Чи продати власне Lamborghini Huracan,  і натомість придбати новий Ferrari.

За словами підприємця, авто попало в дорожньо-транспортну пригоду з причини його технічної несправності. Воно, як можна побачити на світлині, не сильно постраждало в аварії. Факт  того, що  в цей момент спрацювали фронтальні подушки безпеки свідчить про те, що в момент зіткнення авто мчало, набравши велику швидкість.

Ferrari SF90 Stradale  відомий автолюбителям  з 2019 року  і рахується  одним із самих швидких суперкарів впродовж  історії  марки. Гібридна силова установка потужністю 1000 к. с. розганяє  авто з місця до 100 км/год всього за 2,5 с, а позначку у 200 км/год воно  набирає за рекордні 6,7 с. Максимальна швидкість цієї мрії автомобілістів – 340 км/год.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у IT-компаніях розповіли, чи готуються покинути Україну у разі нападу Росії. Кожна третя з опитаних компаній повідомила свій персонал про план дій на випадок військової загрози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини