Головна Новини Суспільство події Армія Молдови розпочала військові навчання поблизу Придністров'я: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія Молдови розпочала військові навчання поблизу Придністров'я: що відбувається

Навчання військових триватиме відповідно до Плану підготовки національної армії на 2023 рік

17 грудня 2023, 20:20
Поділіться публікацією:

Армія Молдови розпочала військові навчання недалеко від українського кордону та окупованого РФ Придністров'я. 17 грудня військовослужбовці 22-го миротворчого батальйону розпочали підготовку до навчання в центрі Бульбоака поблизу Придністров'я. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони Молдови.

Армія Молдови розпочала військові навчання поблизу Придністров'я: що відбувається

Армія Молдови. Фото: із відкритих джерел

Військовослужбовці 22-го миротворчого батальйону проводитимуть навчання в Навчальному центрі Бульбоака, розташованому неподалік Придністров'я. Продовжуватиметься навчання з 17 грудня по 22 грудня.

"У зв'язку з цим у зазначений період буде організовано рух військової техніки національними дорогами", — зазначають у Міноборони.

Навчання військових не називають раптовим, нібито воно було заплановане відповідно до Плану підготовки національної армії на 2023 рік.

Цікаво, що нещодавно глава російського дипломатичного відомства Сергій Лавров назвав Молдову "наступною жертвою" у протистоянні РФ із країнами Заходу. Таку заяву він зробив під час зустрічі ОБСЄ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — речник російського МЗС Марія Захарова заявила, що Молдова перетворюється на "логістичний додаток київського режиму". Міністерство закордонних справ Молдови відреагувало на цю заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – підсумки візиту Зеленського на саміт до Молдови – що важливо у відносинах Києва та Кишинева. Експерти детально проаналізували ситуацію.

Раніше "Коментарі" писали – Молдова відреагувала на пропозицію про збільшення чисельності російських "миротворців" у Придністров'ї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини