Головна Новини Суспільство події Армія-FM у смартфоні - новий додаток у Play Market
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія-FM у смартфоні - новий додаток у Play Market

Передачі про військо та українське життя почуються та побачать бійці та жителі прифронтової зони та по всій Україні

30 жовтня 2021, 22:39
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони України планує об'єднати усіх військовослужбовців за допомогою сучасного медіа у смартфоні, інформує агентство "АрміяInform".

Армія-FM у смартфоні - новий додаток у Play Market

Додаток для смартфона "АрміяFM - військове радіо" - фото прес-служби Міноборони

Військове радіо "Армія FM" стало доступним для своїх слухачів через додаток у смартфоні. Медіа оновилось, так що тепер можна не тільки слухати аудіо, але й дивитись випуски військового телебачення. 

Застосунок для Android завантажується через Play Market. Віктор Гром, полковник, начальник Центральної радіостудії Міноборони, повідомляє, застосунок для iPad з'явиться у магазині App Store.

Інформаційне наповнення медіа призначене для військових, впевнений урядовець. Також є передачі, які будуть цікаві і пересічним громадянам різного віку та професій. Щоб створювати цікавий контент, працівники радіостудії підтримують зв'язок зі своїми слухачами. Передачі, які випускаються вже зараз – це телепрограми "Армія сьогодні", "Voїн – це я", "Техніка війни", "InfoНаступ".

Військове радіо можна почути у 26 населених пунктах: в усіх областях на сході України, на півдні – у Херсонській області та Миколаєві, у центрі – в містах Києві, Запоріжжі, Вінниці, Житомирі, Полтаві, Новоград-Волинському, Бердичеві, на заході – у Львові. Також його приймають містечка біля лінії розмежування: Бахмут, Волноваха, Попасна та інші. Розмір додатку "АрміяFM — військове радіо" – 7,7 Мб. 

Нагадуємо, що Міноборони намагається максимально цифровізувати різні організаційні процеси в українській армії. Саме тому у додатку та на порталі "Дія" незабаром з'явиться сервіс Military ID. Докладніше дізнатись призначення сервісу та нових можливостей для призовників, військовозобов'язаних та резервістів можна у матеріалі видання "Коментарі" за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини