Головна Новини Суспільство події Арестович заявив, що українські захисники в Маріуполі перебувають не тільки на "Азовсталі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович заявив, що українські захисники в Маріуполі перебувають не тільки на "Азовсталі"

Арестович заявив, що ні про яке взяття Маріуполя РФ мови не йде

24 квітня 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

За словами  радника  глави ОП Олексія Арестовича, українські захисники  перебувають  в чотирьох точках  міста Маріуполь,  окрім  підприємства  "Азовсталь". Про це він сказав, відповідаючи на запитання представників  "Медузи".

Арестович заявив, що українські захисники в Маріуполі перебувають не тільки на "Азовсталі"

Українські воїни продовжують захищати Маріуполь (фото з відкритих джерел)

Представники цього медіа звернулись до посадовця за коментарем стосовно заяви очільника російського  оборонного міністерства  Сергія Шойгу стосовно того, що вже зараз  Маріуполь ніби контролюють  російські військові.

"Там все не так, як сказав Шойгу. Ну все як завжди. По-перше, наші військові, крім "Азовсталі", знаходяться ще в чотирьох місцях в Маріуполі. По-друге, вони ж бомбили "Азовсталь" п'ять діб важкими бомбами зі стратегічних бомбардувальників, намагалися його штурмувати", — повідомив радник глави ОП.

Представник ОП розповів, що загарбники отримали  великі втрати, коли  спробували штурмувати місто.

"Вся ця сценка Путін — Шойгу смішна. Вони ж напевно там з Шойгу не тільки Маріуполь обговорювали. А показали нам це. Для чого? По-перше, Шойгу був у цивільному костюмі. Це такий жест умиротворення. По-друге, вони набрехали, що Маріуполь узятий. По-третє, Путін сказав:"Оточити і не випускати". Щоб оточити, потрібно в три рази більше військ, ніж для того, щоб штурмувати. А війська вони в цей час забирають на інші території, де у них не дуже виходить", — аргументував Арестович.

Посадовець ще додав, що  захисники Маріуполя  будуть робити вилазки, знищуючи ворога і  саме так будуть спростовувати  нічим не підтверджені повідомлення  російської влади. Так вся світова громадськість побачить, що Путін і Шойгу вчергове брешуть, адже ні про який контроль над Маріуполем не може бути мови.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського підрахували збитки від нападу рф.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини