Головна Новини Суспільство події Арестович: те, що відбувається протягом 5 діб – модель того, що відбуватиметься за 3 тижні
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович: те, що відбувається протягом 5 діб – модель того, що відбуватиметься за 3 тижні

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович вважає, що важкими будуть найближчі 2-3 тижні

22 березня 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович прогнозує ще 2-3 тижні активних бойових дій в Україні, після чого буде взято паузу, бо росіянам наступати дме нічим. Це дозволить українським захисникам активніше розпочати знищення ворожих сил. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку Олексій Арестович висловив під час загальнонаціонального телемарафону.   

Арестович: те, що відбувається протягом 5 діб – модель того, що відбуватиметься за 3 тижні

Олексій Арестович. Фото - сайт Офісу президента України

Російську армію в Україні Арестович назвав "зомбі-навалию", зазначивши, що така характеристика з'явилася не лише тому, що на більшість російської військової техніки завдано англійської літери "Z", але ще й тому, що російські військові виявляють нелюдяність у війні. Цю нелюдяність вони виявляють не лише по відношенню до самих українців, а й до своїх товаришів по службі – російських військових.

За словами радника голови Офісу президента, російські військові наступатимуть доти, доки не закінчаться людські ресурси, а цей запас має закінчити приблизно через 2-3 тижні. Саме тоді й мають закінчитись активні бойові дії на території України.

"Те, що відбувається протягом 5 діб – це маленька модель того, що відбуватиметься за 3 тижні", – наголосив Олексій Арестович.

Він додав, що далі буде взято час для оперативної паузи. Ця пауза може бути вдало використана українськими військовими, яким простіше знищуватиме ворога, який застиг на одному місці.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Генштабі ЗСУ розповіли, на скільки в окупантів ще вистачить запасів боєприпасів та продовольства, щоби продовжити вторгнення в Україну.    




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини