Головна Новини Суспільство події Арестович розповів, чому Путін більше не може розраховувати на білорусів у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, чому Путін більше не може розраховувати на білорусів у війні проти України

60% військових Білорусі категорично проти військової "операції"

30 березня 2022, 07:25 comments2250
Поділіться публікацією:

Кремль більше не може розраховувати, що посилить наступ на Україну за рахунок залучення до "операції" білоруських військових. Вся проблема для Путіна полягає в тому, що переважна більшість, а саме 60% військових, проти того, щоб брати участь у війні в Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "ВВС" висловив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Арестович розповів, чому Путін більше не може розраховувати на білорусів у війні проти України

Олексій Арестович. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП зазначив, що росіяни самі дали зрозуміти, що більше не розраховують у війні проти України на білоруських військових, адже вони змінюють тактику. Наразі головним пріоритетом для Росії в Україні є схід. Спроби офіційно втягнути Білорусь у війну проти України не мали успіху, хоча Москва до останнього намагалася добитися в цьому напрямку успіху.

Олексій Арестович також порадив звернути увагу на соціологічні опитування у Білорусі. Вони показують, що 60% білоруських військових негативно ставляться до військової "спецоперації" в Україні.

За словами Олексія Арестовича, дані соцопитування стали відомі українській розвідці та білоруській опозиції.

Експерт зазначив, що саме собою виникає питання: як може воювати військо, 60% якого проти участі у війні. Такі військові або будуть здаватися відразу в полон, або виступити проти того, хто видасть злочинний наказ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки непростих переговорів України та Росії у Стамбулі: експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, які важливі заяви з обох сторін прозвучали – про що вони говорять і на що можна сподіватися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини