Головна Новини Суспільство події Арахамія прокоментував чутки про можливу відставку міністра внутрішніх справ Монастирського
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія прокоментував чутки про можливу відставку міністра внутрішніх справ Монастирського

В "Слузі народу" повідомили, що наразі нікого з міністрів не мінятимуть

28 січня 2022, 14:00
Поділіться публікацією:

Чутки про звільнення міністра внутрішніх справ неправдиві. Про це повідомив керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія під час прес-брифінгу в стінах Верховної Ради. За його словами, наразі нікого з міністрів не планують відправляти у відставку, бо кадрові зміни не на часі.

Арахамія прокоментував чутки про можливу відставку міністра внутрішніх справ Монастирського

Давид Арахамія, фото Facebook

За словами нардепа, в Міністерстві внутрішніх справ відбувається "кадрова чистка", тому, на його думку, інформація про можливе звільнення Монастирського — це фейки.

"Була Телеграм-атака. Один день. Проплачена, мені здається, атака на Дениса Монастирського. Ми ж не розуміємо, які в них "кулуарні війни". Я знаю, що Денис Анатолійович зараз робить велику чистку в апараті. Можливо, це пов'язано з цим. Вони робили атестації, перевірки на поліграфах і таке інше, вони дуже багато людей в структурі МВС зараз змінюють. Можливо, це якісь люди, яких змінили або під якими хитається крісло, намагаються понизити його статус всередині Міністерства та послабити його позицію", — наголосив Арахамія.

Раніше ми писали, що президент звільнив командира Національної гвардії та призначив тимчасового виконувача обов'язків командувача. Повідомляється, що Балан самостійно написав рапорт про звільнення в зв'язку з подіями в Дніпрі, коли солдат Нацгвардії відкрив вогонь по товаришах по службі.

Як повідомляв портал "Коментарі", відбір українських військовослужбовців до кадрових резервів здійснюватимуть по-новому. В українській армії будуть формувати резерв кандидатів для просування по службі та кадровий резерв для призначення на вищі посади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини